VILKÅR ved booking av DNT SØRS SELV- OG UBETJENTE HYTTER

Privatpersoner bestiller og forhåndsbetaler hytteoppholdet i sin helhet. Man bestiller én seng per person og medlemmer skriver inn medlemsnummeret sitt. Den som forhåndsbestiller har fortrinnsrett til sengeplassene på hytta. Ingen kan likevel bortvises. Den som er medlem i DNT i bestillingsøyeblikket velger medlemspris. Vi gjør oppmerksom på at noen hytter er låst med DNTs standardnøkkel, sjekk hvilkne det gjelder på UT.no. Nøkkelen er kun for medlemmer, én i reisefølge må derfor være medlem. Når man ankommer hytta er det viktig at alle skriver seg inn i besøksprotokollen, også de som har bestilt på forhånd.

Ved forhåndsbestilling er oppmøtefrist klokka 19.00. Om sengene som er holdt av til forhåndsbestilling ikke er benyttet innen dette tidspunkt, står alle besøkende fritt til å benytte ledige senger i hytta. Den som har forhåndsbestilt og ankommer etter dette tidspunkt, benytter ledige senger som finnes i hytta.

Skoleklasser og lignende grupper som ønsker å bestille bes om å sjekke tilgjengelighet på nett, for så å kontakte foreningen som eier hytta. 

Avbestilling:
• Avbestilling frem til 10 dager før oppmøtedag gir rett til full refusjon.  
• Avbestilling 9-5 dager før oppmøtedag gir rett til 50% refusjon.
• Avbestilling som gjøres senere enn 5 dager før oppmøtedag gir ingen rett til refusjon.

Betalt opphold gir rett til å bruke en annen hytte enn opprinnelig booket hytte 5 dager før og etter booket dato. Retten til seng eller madrass i et slikt tilfellet, vil gjelde for frie senger etter oppmøtefristen klokka 19.00.

Ønsker du å avbestille; legg ved ordrebekreftelsen og send mail til mail.dntsor@dnt.no. Om endringen fører til refusjon; legg ved ditt kontonummer for tilbakebetaling.

All relevant informasjon om hytta finnes på UT.no, også hvordan hytta er låst. Ved å godkjenne disse vilkårene bekrefter du å ha lest denne informasjonen.

Vilkår for bruk av DNT Sørs selv- og ubetjente hytter

Hvordan booke:

  1. Klikk på "Bestill overnatting" under den enkelte hytta på denne nettsiden eller på UT.no

  2. Velg ankomstdato og avreisedato. Det er mulig å booke opp til fire netter sammenhengene.

  3. Feltet "Alle tilgjengelige" kan du la stå, med mindre du er ute etter en spesifikk seng. 

  4. Trykk på "Bestill" på den sengen du ønsker. Trykk "Book mer" dersom du skal booke flere senger. Dersom det står "Vis Tilgjengelighet" i stedet for "Bestill", så er sengen optatt i hele eller deler av perioden du prøver å bestille.

  5. Fyll inn medlemsnummer og velg riktig pris på hver sengeplass. Du kommer ikke videre i bestillingen uten å ha valgt pris.

  6. Logg inn eller registrer deg. Fyll inn nødvendig informasjon.

  7. Klikk "Bestill ordre" og godkjenn vilkårene for å bli sendt til Netaxept betaling på nett.

  8. Ved gjennomført bestilling og betaling vil du umiddelbart få en bekreftelse på e-post og du er klar for tur!


DNT Sør ønsker deg en god tur!