Kurs

Vi arrangerer flere kurs som du kan melde deg på som enkeltperson. Oversikt over kommende kurs finner du her! Våre kurs kan også skreddersys for grupper som pedagogisk personell ved skoler og barnehager, og for bedrifter, på bestilling. Vi samarbeider ellers også med aktører som tilbyr kurs innen havpadling, klatring, førstehjelp, skredlære med mer. Se alle planlagte kurs her.

Meld din interesse for våre kurs på e-post til mail@dntsor.no

Turlederkurs


DNT Sør arrangerer turlederkurs med jevne mellomrom. Se i kalenderen vår for når neste mulighet er. Her kan du lese mer om turlederkurs

Skredkurs


Det er fantastisk å være på tur om vinteren, og sikkerhet er viktig. Derfor er det lurt å øke kompetansen på skred og ferdsel i vinterfjellet. Send en e-post til DNT Sør for å vise interesse for skredkurs.

Førstehjelpskurs


Ta et førstehjelpskurs og føl deg tryggere og forberedt på tur. Se etter førstehjelpskurs her. Send en e-post til DNT Sør for å vise interesse for kurs i førstehjelp.

GPS kurs


GPS er nyttig, praktisk og artig. Bli flinkere til å bruke dette verktøyet. Send en e-post til DNT Sør for å vise interesse for kurs i GPS.

Løypemerking


Løyper skal merkes og vedlikeholdes, lær hvordan på kurs. Send en e-post til DNT Sør for å vise interesse for kurs i løypemerking.

Havkajakk-kurs


Kajakk er et utsøkt transportmiddel som tar deg med på fine plasser. Lær mer om kajakkbruk på dette kurset. Send en e-post til DNT Sør for å vise interesse for kurs i havkajakk.

Kurs i kart og kompass


Sikkerhet er viktig i fjellet. Kompetanse på kart og kompass gir trygg ferdsel. Send en e-post til DNT Sør for å vise interesse for kurs i kart og kompass.

Aktivitetsleder- kurs


Kurs for de som som vil ha en sekk med triks når en har med barnas turlag på tur. Send e-post til DNT Sør for å vise interesse for kurs som aktivitetsleder.

Mat på bål


Det finnes mange gode alternativer til grillpølser. Finn ut hva annet med dette kurset. Send en e-post til DNT Sør for å vise interesse for kurs i mat på bål.

Klatrekurs


Ta brattkort sammens med DNT Sør. Send en e-post til DNT Sør for å vise interesse for kurs i klatring.

Topptur kurs


Akurrat kjøpt deg nye ski eller alltid tatt skiturer til topper. Lær mer og treff likesinnende. Send en e-post til DNT Sør for å vise interesse for kurs i topptur.

Egne kurs for barnehage og skole.


Er det ønske på deres skole eller barnehage om å lære mer om undervisning i friluft? Vi har kurs som gir gode ideer og hever kompetansen. Send e-post til DNT Sør for å vise interesse for kurs om undervisning i friluft.