Kajakk

Har du lyst til å padle kajakk? 

Vi har er 3 havkajakker med spruttrekk og åre samt en junior kajakk med åre og spruttrekk til leie. De er lagret på Odderøya i Kristiansand. 

Ved leie av kajakker må dette skjema leses og underskrives. Skjemaet leveres i DNT Sør sitt Tursenter i Gyldenløvesgate 2. Utfylt kontrakt leveres der og kajakkene betales samtidig. Uthenting/innlevering av utstyr og nøkler til kajakk kan kun skje i åpningstiden til Tursenteret (man-fre 10-16, torsdag 10-17 og lør 10-15).


Alle som skal leie kajakker må fremvise våttkort eller dokumentere tilstrekkelig padleerfaring.
NB! Leie av kajakk er kun for medlemmer!

Prisliste for utleie pr kajakk: 

Leie av kajakk ett døgn: 400 kr medlem.

Deretter 300kr tillegg pr. døgn. leien inkluderer kajakk, åre, vest og spruttrekk.

For leie ta kontakt på 97704568 eller epost per.thomas.skaanes@dnt.no.


Vi har følgende kajakker:

1 gul P&H Scorpio LV (Low Volume)

2 orange P&H Scorpio LV (Low Volume)

1 grønn juniorkajakk av merket Rainbow Oasis.

Vester, åre og spruttrekk er lagret sammen med kajakk og kan hentes der dersom du ikke har eget utstyr. Du kan også få låne årepose og pumpe.


Instruks til hvor kajakkene er:

Helt sør på Sjølystveien på Odderøya (på vestsiden av Odderøya, innkjøring forbi Kilden). Du får nye leilighetsbygg på vestsiden av veien og etterhvert et stort murbygg på østsiden av veien. Det står Kanalbyen og Kystverket på fremsiden av bygningen. 

Inngangsdør til garasje finner du på nordsiden av bygget. Blå ståldør.

Du låser deg inn med nøkkel gjennom ståldør. Garsjeport åpner du ved å trykke på piltaster på panel til venstre for port (når du står inne og ser på porten). DNT Sør sine kajakker henger på flyttbare stativ (plass til 6 kajakker pr stativ). Kajakker på tilhengere skal IKKE brukes. Husk å lukke garasjeport og lås ståldør når du er ferdig i garsjen.