Kajakk

Har du lyst til å padle kajakk? Vi kan hjelpe til med det uten at du må kjøpe utstyr selv. 

Vi har kajakker  til leie med årer, vester og sprutrekk.

Det vi har er 3 havkajakker med spruttrekk og åre samt en junior kajakk med åre og spruttrekk Alt lagret hos Kristiansand Kajakklubb på Odderøya (Nodeviga).

Ved leie av kajakker må detta skjema leses og underskrives. Dette gjøres i DNT Sør sin turinformasjon i Gyldenløvesgate 2B. Utfylling av kontrakt, uthenting av utstyr og nøkler til kajakk kan kun hentes i åpningstiden til Tursenteret til DNT Sør
​​​​​​​(man-fre 10-16, torsdag 10-17 og lør 10-15).
Alle som skal leie kajakker må fremvise våttkort eller dokumentere tilstrekkelig padleerfaring.​​​​​​​

Prisliste for utleie pr kajakk: 

leie av kajakk ett døgn: 300 kr medlem/500 kr ikke medlem

deretter 200/300 kr tillegg pr. døgn. leien inkluderer kajakk, åre, vest og spruttrekk.

Betaling gjøres i vårt tursenter når kodebrikken hentes.
For leie ta kontakt på 97704568 eller epost per.thomas.skaanes@dnt.no.

Instruks til hvor kajakkene er.

Kristiansand kajakklubb sitt klubbhuset er låst, men du har adgang med kodebrikke som henger hos DNT Sør. Kode sendes på SMS til vedkommende som har avtalt lån/leie.

Vester, åre og spruttrekk er lagret hos DNT Sør og kan hentes der dersom du ikke har eget utstyr. Du kan også få låne årepose og pumpe.

Inngangsdør til klubbhuset finner du på vestsiden av bygget.

Du låser deg inn ved å sette kodebrikken foran kort/kodeleseren til venstre for dør. Deretter taster du inn kode du har fått tilsendt på SMS. DNT Sør sine kajakker finner du i rommet inn til høyre (samme rom som alle elvekajakker). DNT Sør sine båter er plassert på «hylla» øverst og lengst til høyre. Se etter DNT Sør skilt som merker plasser som tilhører DNT Sør.

Vi har følgende kajakker: 1 gul P&H Scorpio MV (Medium Volume), 2 orange P&H Scorpio LV (Low Volume). Videre har vi en grønn juniorkajakk av merket Rainbow Oasis.