Arrangerte turer for de mellom 12 og 16 år

DNT Ung passer for deg mellom 12 og 16 år. I år kan du bli med på flere camper og turer som kun er for denne aldersgruppen. Kom alene eller ta med deg noen du kjenner. Gøy kommer det til å bli uansett!

Her er en oversikt over arrangementer for ungdom i alderen 12 til 16 år:

 • Klatretur i Kristiansand - 20.-21. mai
  Her er det ikke nødvendig med forkunnskaper innen klatring, og passer like godt om du er helt ny eller har klatret en del før. Vi har på plass mange dyktige instruktører, så her er det plass til mange klatreinteresserte ungdommer. 
 • Basecamp Fjell på Bjørnevasshytta - 26.-29. juni
  Akkurat i det skolens sommerferie begynner drar vi på tur til Bjørnevasshytta. Vi koser oss i 4 dager med spennende aktiviteter som: utendørs kino, klatretur, kanopadling, topptur, bading og mye mer:)
 • Ferskingtur til Donevannet i Søgne - 16.-17. september
  Dette blir en sosial og hyggelig tur for friluftsinteresserte ungdom. Vi koser oss med småturer, bålkos, padling og andre aktiviteter. Vi overnatter i flotte gapahuker, eller kanskje prøver du deg på å ligge under åpen himmel?
 • Newton Camp på Bjørnevasshytta - 2.-4. oktober
  Vi drar avgårde i høstferien, og tilbringer dagene på Bjørnevasshytta. Vi legger opp til flere spenstige aktiviteter og presenterer naturfag på en ny og spennende måte! 


Basecamp Fjell og Newton Camp fylles fort opp, så vær kjapp om du vil sikre deg en plass:)

Skrevet av Mona Birkeland 3. april 2017