Sommerens flotteste turkatalog

Tirsdag 7. mars lanserte DNT den store nasjonale turkatalogen, med de aller beste sommerturene over hele landet. DNT Sørs sykkeltur på fatbike til Sloaros og Via ferrata tur er to av turene du finner i årets katalog.

Finn din favoritt – og meld deg på

DNT har plukket ut sommerens flotteste fellesturer for deg i den nasjonale turkatalog. I denne finner du fantastiske opplevelser fra hele landet i ulike kategorier som spenner fra fersking til fjellsport. Turene har ulik startdato, varighet, nivå, pris og påmeldingsfrist. Katalogen er gratis og finnes i alle landets KIWI-butikker og hos DNTs foreninger. Du finner også alle turene her:

Se alle våre anbefalte turer i sommer!

Du kan også lese katalogen på nett eller laste den ned som PDF

I snart 150 år har Den Norske Turistforening jobbet for at flere skal kunne oppleve noen av verdens fineste naturopplevelser som turist med DNT i eget land. Turkatalogen er ett av mange tiltak for å vise enda flere hvilke fantastiske friluftsmuligheter og spennende turmål som finnes Norge. Bla i katalogen og blir fristet.

Katalogen er trykket i over 200.000 eksemplarer og finnes i Kiwi-butikker over hele landet. For å sikre deg din katalog bør du være raskt ute, for det er et begrenset antall i hver butikk.


Fatbike i fjellet, Hovden.
Fatbike i fjellet, Hovden. Foto: Per Thomas Skaanes

Del ditt beste turtriks – vinn kurs!

DNT og Kiwi arrangerer også i år fotokonkurranse hvor du kan vinne et valgfritt kurs via DNT og gavekort på Kiwi.

Del ditt beste turtriks på Facebook og Instagram innen 15. mai, og tagg bildene dine med #turistforeningen og #kiwi_minipris. Les mer om konkurransevilkårene her.

Via Ferrata i Setesdal
Via Ferrata i Setesdal Foto: Tom Knudsen

Skrevet av Mona Birkeland 9. februar 2017