Tips til vinterferien!

Ikke lagt planene for vinterferien enda? Her kommer noen tips til deg enten du holder deg i byen eller skal til fjells!

DNT Sørs hytter i fjellet står åpne og er klare for å ta imot besøk. Sjekk føremeldingen før du legger i vei, der finner du god informasjon om vær og føre, samt informasjon om vinterkvisting. Besøk gjerne ut.no før turen, og les om alle DNTs hytter. 

Ønsker du å ha en DNT-hytte helt for deg selv er Bjørnevasshytta optimal. Nå kan du booke Bjørnevasshytta for vinterferien, ledig onsdag til søndag. Med sengeplass til 26 stykker kan man fint være flere familier sammen på hytta.
Pris: 1000,- pr. døgn for 1 familie, 1500,- pr. døgn for 2 familier og 2000,- pr. døgn for 3 familier.
Bjørnevasshytta liger kun 2,5 time fra Kristiansand og 3,5 fra Oslo. Hytta ligger på 820 meters høyde. Hytta er velutstyrt med det som trengs for fristende måltider. Rundt Bjørnevasshytta er det mange flotte turmuligheter. Ta kontakt om dette er interessant på mail@dntsor.no. Les mer om Bjørnevasshytta på ut.no eller dntsor.no.
Det er også mulig allerede nå å booke Bjørnevasshytta for påska. Vær kjapp for å få de mest populære dagene!

Er du hjemme i vinterferien, kan nærområdet by på nydelige turopplevelser. Det er kommet revidert lokalkart for Skråstadheia, kom innom oss så hjelper vi deg med kart og turtips. Det ligger også mange nærturer på ut.no, søk opp det området du vil gå på tur og finn en tur som passer deg. Prøv gjerne DNTs nye app: SjekkUT. Her finner du turmål som du senere kan sjekke ut via mobilen når målet er nådd.

Årets turorientering er også satt ut, og inviterer til flotte turer i kanskje ukjente områder. Er du ny innen turorientering kan Baneheitrimmen være en fin start. Den får du kjøpt hos oss samt turorienteringen for Søgne og Songdalen, Randesund og Tveit og Skautrimmen. Kom innom så viser vi deg gjerne!

Skulle du mangle kart eller turutstyr før du legger i vei på tur, kom innom oss i Gyldenløvesgate 2 B, så hjelper vi deg. Husk at medlemmer har alltid en 15% rabatt av veiledende pris!

Er du ute på tur og tar noen fine bilder. Del de med oss på Facebook eller Instagram (@dntsor.no) #dntsør

Skrevet av Mona Birkeland 30. januar 2018