Kom deg ut-dagen 5. februar

Søndag 3. februar inviterer DNT nok en gang til nasjonal turdag. 
Vi i DNT Sør inviterer til turer, aktiviteter, lek og moro for store og små 3 ulike steder denne dagen. Alle arrangementene er gratis og har ingen påmelding. 
Her finner du mer informasjon om de ulike arrangementene våre.

Velkommen til en fin utedag. 

Kom deg ut-dagen i Kristiansand

Møt opp på Grønn slette i Jegersberg søndag 3. februar klokken 12:00, og bli med på lek og moro for hele familien. Vi tenner grillen, så ta gjerne med egen bålmat. Det blir ulike aktiviteter som: - Barneskirenn - Skiskyting - Skøyter? - Natursti - Aking - Skihopping - Kurs i skiteknikk. (Parkering på stor parkeringsplass ved IK Gimletroll klubbhus på Presteheia)

Kom deg ut-dagen i Evje

I Evje er du velkommen til å prøve deg på ulike aktiviteter som: hopping i 5 og 10 meters hoppbakker (plast/kunstgress) - sykling med fatbike på snø - natursti - aking - topptur på truger og mye annet moro. Vi tenner grill, så ta gjerne med egen grillmat. Møt opp på Evje Idrettspark/Trollbakken søndag 3. februar klokken 12:00 og bli med!

Husk hjelm!!! Det kreves til skihopping og sykling.

Kom deg ut-dagen i Marnardal

Barnas Turlag Mandal inviterer til nasjonal turdag i Marnardal! Dagen markeres med skitur på Bruskelandsheia. Pakk sekken, spenn på deg skiene og ta med deg familien ut på tur. Turen er ca. 6 km totalt. Oppmøte: P-plass på Bruskeland søndag 3. februar klokken 12.00​​​​​​​


Skrevet av Mona Birkeland 24. januar 2019