Arkivert artikkel!

Artikkelen er ikke lenger aktiv og innholdet kan derfor være utdatert.

Kom deg ut-dagen 2. februar

Søndag 2. februar inviterer DNT nok en gang til nasjonal turdag. 
Vi i DNT Sør inviterer til turer, aktiviteter, lek og moro for store og små 4 ulike steder denne dagen. Alle arrangementene er gratis og har ingen påmelding. 
Her finner du mer informasjon om de ulike arrangementene våre.

Velkommen til en fin utedag. 

Kom deg ut-dagen i Kristiansand

Møt opp i Bendiksbukta på Odderøya i Kristiansand, søndag 2. februar klokken 12:00, og bli med på lek og moro for hele familien. Vi tenner grillen, så ta gjerne med egen bålmat. Det blir ulike aktiviteter som: - Barneløp - Vardebygging - Natursti - Hesteskokasting - mm. - (Parkering på stor parkeringsplass ved Flaten på Odderøya, ved Odderøyahallen eller p-hus Kilden.)

Kom deg ut-dagen i Evje

I Evje er du velkommen til å prøve deg på ulike aktiviteter som: hopping i 5 og 10 meters hoppbakker (plast/kunstgress) - sykling med fatbike på snø - natursti - aking - topptur på truger og mye annet moro. Vi tenner grill, så ta gjerne med egen grillmat. Møt opp på Evje Idrettspark/Trollbakken søndag 2. februar klokken 12:00 og bli med!

Husk hjelm!!! Det kreves til skihopping og sykling.

Kom deg ut-dagen på Hovden

Velkommen til Kom deg ut-dagen på Hovden. Møt opp ved lavvoen til Hovden Fjellstoge klokken 13.00, søndag 2. febraur! Her blir det lek og aktiviteter ut, mens det inne i lavvoen blir bålkos og grilling. Ta med grillmat, vi lager pinnebrød :) Kle dere i forhold til været og ta med ski for å gå naturstien. 

Dette er et fint arrangement for barnefamilier og vi holder på i 2-3 timer. Hjertelig velkommen

Kom deg ut-dagen på Bruskeland - fottur

Søndag 2. februar markeres DNTs nasjonale turdag med fottur Bruskeland rundt. Etter initiativ fra en privatperson som ønsker å få flere med seg på tur denne dagen, arrangerer Ragnar Granlund fottur på Bruskeland for å markere DNTs nasjonale turdag. Det er Ragnar Granlund som arrangerer og leder turen. 
Møt opp ved Bruskelandstova søndag 2. februar klokken 11.00, og bli med på tur.
Hele rundturen er ca. 8 km, og vil ta ca. 3 timer inkludert pause. 

Kle deg etter vær og forhold, og snør på deg gode sko.


Skrevet av Mona Birkeland 9. januar 2020