Kom deg ut-dagen 5. februar

Søndag 2. februar inviterer DNT nok en gang til nasjonal turdag. 
Vi i DNT Sør inviterer til turer, aktiviteter, lek og moro for store og små 3 ulike steder denne dagen. Alle arrangementene er gratis og har ingen påmelding. 
Her finner du mer informasjon om de ulike arrangementene våre.

Velkommen til en fin utedag. 

Kom deg ut-dagen i Kristiansand

Møt opp i Bendiksbukta på Odderøya i Kristiansand, søndag 2. februar klokken 12:00, og bli med på lek og moro for hele familien. Vi tenner grillen, så ta gjerne med egen bålmat. Det blir ulike aktiviteter som: - Barneløp - Vardebygging - Natursti - Hesteskokasting - mm. - (Parkering på stor parkeringsplass ved Flaten på Odderøya, ved Odderøyahallen eller p-hus Kilden.)

Kom deg ut-dagen i Evje

I Evje er du velkommen til å prøve deg på ulike aktiviteter som: hopping i 5 og 10 meters hoppbakker (plast/kunstgress) - sykling med fatbike på snø - natursti - aking - topptur på truger og mye annet moro. Vi tenner grill, så ta gjerne med egen grillmat. Møt opp på Evje Idrettspark/Trollbakken søndag 2. februar klokken 12:00 og bli med!

Husk hjelm!!! Det kreves til skihopping og sykling.

Kom deg ut-dagen på Hovden

Velkommen til Kom deg ut-dagen på Hovden. Møt opp ved lavvoen til Hovden Fjellstoge klokken 13.00, søndag 2. febraur! Her blir det lek og aktiviteter ut, mens det inne i lavvoen blir bålkos og grilling. Ta med grillmat, vi lager pinnebrød :) Kle dere i forhold til været og ta med ski for å gå naturstien. 

Dette er et fint arrangement for barnefamilier og vi holder på i 2-3 timer. Hjertelig velkommen


Skrevet av Mona Birkeland 9. januar 2020