NYHET! Barnas Turlag Æksjen-Øst

Barnas Turlag Æksjen har vært svært populær i noen år. Nå starter DNT Sør og Barnas Turlag Kristiansand opp Barnas Turlag Æksjen-Øst for alle barn i alderen 5 – 9 år. Tanken er å tilby et mangfold av utendørs aktiviteter og gi barna erfaring og opplæring i friluftsliv. Denne gruppen har utgangspunkt i sentrum/Lund bydel.

Høsten 2018 blir det fokus på klatring og utvikling av allsidige motoriske ferdigheter. Vinter/vår 2019 vil «føreforholdene» avgjør hva som blir fokus for aktivitetene. Program for dette følger senere.

Foreldre/foresatte må være med på aktivitetene. Maks antall plasser (barn) er foreløpig satt til 12 stykker.

23. september er alle som måtte være nyskjerrig på tilbudet velkommen! Møt opp og bli kjent med Barnas Turlag Æksjen-Øst! Videre aktiviteter er kun for påmeldte i Æksjen-Øst gruppa.


Hva?:

Barnas Turlag Æksjen-Øst for barn i alderen 5 – 9 år. Foreldre/foresatte må være med på aktivitetene.

Når?:

Turdatoer blir lagt ut på dntsor.no

Hvor?:

Aktivitetene skjer med utgangspunkt i Sentrum/Lund bydel, men du må ikke bo der for å være med.

Påmelding/pris?:

Gruppen Æksjen-Øst starter opp høsten 2018, og har nå ledige plasser. Ta kontakt med påmedlingsansvarlig Linett Eriksen Birkeland (e-post: linett.eriksen@gmail.com /tlf. 41505685)

Aktivitetene er gratis, men det kreves at barnet meldes inn i DNT Sør. De voksne må gjerne melde seg inn også, men det er ikke et krav. Innmelding i DNT Sør.​​​​​​​

Skrevet av Mona Birkeland 1. september 2018