UiA-løpet 16. september

Kristiansand Studentidrettslag arrangerer UIA-LØPET 16. september i tett samarbeid med Vest-Agders Bedriftsidrettskrets (VABIK), UiA og Spicheren Treningssenter. DNT Sør stiller i år igjen med ulike barneaktiviteter før barneløpet. Inntektene fra UIA-løpet går uavkortet til TV-AKSJONEN som i år støtter Norges Røde Kors.

Hvert år arranger NRK sammen med ulike aktører TV-Aksjonen. Arrangementet er verdens største dugnadsfest, og har siden 1974 satt tydelig spor etter seg. Budskapet er at vi sammen skal samle inn og gi mest mulig midler til en utvalgt veldedig organisasjon, og samtidig formidle informasjon. I år vil støtten gå til Røde Kors som vil gi livsviktig hjelp til ofre for krig og konflikt. 

Alle inntektene fra arrangementet går selvfølgelig uavkortet til årets TV-Aksjon og Røde Kors, og i 2013 stod UiA-løpet for det største enkeltbidraget til TV-aksjonen fra Vest Agder med over kr. 100.000,-.

Arrangementet vil vare hele dagen på plenen tilknyttet Universitetet, og bestå av stands, aktiviteter, grilling- og kiosksalg, BARNELØP- og aktiviteter for de minste, samt foredrag og innslag fra scene. UiA-løpet 2016 skal være en folkefest for studenter, familier og lokalmiljø.

LØPET vil bestå av en terrengbasert løype i området Gimlemoen og Jegersberg på rundt 5km. I tillegg til denne løypen vil det i år være en alternativ løype på ca. 3 km for de som heller ønsker å gå/løpe denne. Løpet skal være tilpasset alle aldre og uavhengig av fysisk form. Løp så fort du kan, eller gå en fin tur med en venn eller fler!  


Barneløpet stater 16:30 på plenen tilknyttet UiA
"Barn løper fritt" er et årlig, gratis løp for barn i alderen 0-12 år og en del av UiA-løpet, et arrangement for hele familien.

• Deltagelse er gratis
• Alle barn vil få premier etter løpet
• Ingen påmelding
• Møt opp 15 min før løpet!

BARNEPARK I REGI AV DNT SØR / KSI
DNT Sør stiller i år igjen med ulike aktiviteter i forkant av barneløpet. Det vil være tegnekonkurranser, frisbee-golf, natursti, ansiktsmaling, bygging av varder ++

TA TUREN MED BARN TIL UIA DEN 16. SEPTEMBER FOR MYE MORO OG BIDRA TIL TV-AKSJONEN!

Vi gleder oss til å se deg!


Skrevet av Mona Birkeland 8. september 2016