Bli med på tur med Barnas Turlag

Barnas Turlag arrangerer ulike turer for barnefamilier gjennom hele året. I september kan du ta med deg familien og bli med på kanotur i Oggevatn, eller overnatte på Lakkenstova. Barnas Turlag-turene passer for alle barnefamilier, enten du er erfaren eller ny i friluftsverden. 

18. september vender vi snuten mot Oggevatn. Her blir det padletur med hyggelig nistepause, og kanskje et badestopp? (Blir det årets siste bad?) På grunn av leie av kano er det påmelding til denne turen, med påmeldingsfrist 15. september. Pris 100,- pr. person, med en maks pris på 300,- pr. familie. (Dette dekker leie av kano.)

24. - 25. september kan hele familien bli med på overnattingstur til Lakkenstova. I flere år har denne turen vært en stor favoritt blant barnefamilier, enten du er erfaren eller ny i fjellet. Her er det også påmelding, med frist 19. september. Pris 300,- pr. voksen og 150,- pr. barn. (Dette dekker overnatting frokost/middag og turledelse) På denne turen er det begrensede plasser, og allerede mange påmeldte. Ikke vent for lenge!

Skrevet av Mona Birkeland 5. september 2016