Sommerens flotteste turkatalog

Tirsdag 8. mars lanserte DNT sin første store nasjonale turkatalog, med de aller beste sommerturene over hele landet. DNT Sørs topptur i Setesdal Vesthei er med som én av 52 turer i katalogen.

I snart 150 år har Den Norske Turistforening jobbet for at flere skal kunne oppleve noen av verdens fineste naturopplevelser som turist med DNT i eget land. Turkatalogen er ett av mange tiltak for å vise enda flere hvilke fantastiske friluftsmuligheter og spennende turmål som finnes Norge. 

Bla i katalogen og blir fristet.

52 opplevelser

Katalogen er trykket i over 200.000 eksemplarer og finnes i Kiwi-butikker over hele landet. For å sikre deg din katalog bør du være raskt ute, for det er et begrenset antall i hver butikk.

Turer for alle

Over 600 000 var med DNT på små og store turer i fjor. Det er ikke så mye lengden og turmålet som teller, men at du kommer deg ut og får ladet batteriene. Oversikt over alle turene finner du her.

DNT og Kiwi kjører også i gang en fotokonkurranse hvor du kan vinne en drømmetur tur for to personer til Lysefjorden Rock Stars!

Del ditt beste turbilde på Facebook og Instagram, og tagg bildene dine med #turistforeningen og #kiwi_minipris. Frist for konkurransen er 15. mai. Les mer om konkurransevilkårene her.

Skrevet av Mona Birkeland 2. april 2016