Gi bort et godt nytt år til jul

Gi en opplevelse i julegave.
Gi en opplevelse i julegave. Foto: Sindre Thoresen Lønnes


Vi ønsker å kjenne snøfnuggene på nesen, se solen stå opp og ned, vandre over viddene, bade i bekkene og overnatte på hytter milevis fra folk. Gi bort et DNT-medlemskap til jul. Det er en god start.

Nå kan du gi bort en gave som vil kunne fylles med innhold hele året. Du får tilsendt et gavekort med medlemskortet til den du vil gi et DNT-medlemskap. Slik kan du gi bort et helt år med naturopplevelser, stier, T-merkede varder og ikke minst 550 hytter å overnatte på. Gavekortet kommer til deg noen få dager etter at du har bestilt nedenfor.

OBS: Etter 16. desember kan vi dessverre ikke garantere at gavekortet kommer frem i posten til jul. Trenger du gavekortet fort, kan du laste ned en pdf som du kan skrive ut selv.

I DNT Sørs turbutikk i Kristiansand hjelper vi deg gjerne med gavemedlemskap. Vi pakker inn medlemskapet sammen med et planleggingskart og de siste utgavene av Fjell og Vidde. Velkommen innom oss i Kristiansand.

Sloaros
Sloaros Foto: Kirsten Leira
Foto: Sondre Rua Dokken

DNT sender deg et gavekort når du sender inn din bestilling, men du kan også laste ned en pdf av et enkelt gavekort som du kan skrive ut på egen printer. Gavekortet finner du her.


Husk å bestille i god tid, slik at DNT rekker å sende deg gavekortet innen du skal overrekke gaven.

 NB! Bestilling av gavemedlemskap gjelder kun i Norge

Har du gitt bort medlemskap for ett år, vil det nye medlemmet motta giro for påfølgende år automatisk.

Skrevet av Mona Birkeland 7. desember 2021