Gratis ryddepakker for søppel

Ønsker du å bidra til å holde det rent og ryddig i naturen vår? Da kan du få gratis poser og hansker hos oss!

Hvor mange av oss går ikke forbi søppel i hverdagen og tenker, "Dette burde jeg tatt med meg, men jeg har ikke noe å ha det i.  Vi ønsekr ikke ha søppel i vår natur. Det du finner på bakken havner som oftest i havet. Fjern det du finner før vinden fører det med seg. Å kombinere tur med søppelplukking er en tur med en ekstra mening, og jeg lover at det vil føles bra

For å gjøre det enklere for frivillige søppelplukkere, tilbyr vi gratis poser og hansker til ryddeaksjoner og innsamling av eget og andres avfall på tur. Ryddepakkene, som består av søppelsekker, poser og hansker, som vi har fått fra Hold Norge Rent. Dette hentes i vårt tursenter. Trenger dere mye utstyr, ta kontakt med oss på forhånd slik at vi vet dette.

Skal du gå på fjellet eller i skogen i sommer? Vi har også fått sporløsposen (10L) som er veldig fin å ha med i sekken eller lommen, og kan brukes hvis du finner søppel på turen. 

Søppelet kan levers gratis hos Avfall Sør. Skal dere plukke langs kysten, kan det avtales henting med båt.

ryddeportalen kan du registrere ryddeaksjonen din eller finne ryddeaksjoner arrangert av andre som du kan bli med på. Der finenr du informasjon om avfallsinnlevering og plasser som trenger en ryddeaksjon. Ønsker du å rapportere om søppelfunn, kan dette også gjøres der.