Nasjonal dugnad - DNT Sør avlyser

Foto: Øivinn Bruce

Gitt den raske utviklingen i COVID-19 situasjonen og myndighetenes innstendige råd om at vi alle nå slutter opp om dugnaden for å begrense smitten, avlyser DNT Sør alle fellesturer og arrangement, foreløpig frem til 1. mai.  

Tursenteret har åpnet dørene igjen.
Fra mandag 27.4. går vi tilbake til vanlige åpningstider. Husk å holde god avstand, og benytt deg av hånddesinfeksjonmiddelet ved inngangen. Vi gleder oss til å se deg igjen!

Du kan også ta kontakt med oss på e-post mail.dntsor@dnt.no eller telefon 38 12 07 50.

DNT Sør avlyser alle arrangement hvor folk samles for å bidra til å unngå smittespredning. 
Foreløpig tidsperiode: frem til 1. mai 
Alle frivillige med oppdrag denne perioden vil bli kontaktet av administrasjonen.  

Utsett hytteturen
Myndighetene har oppfordret alle om å holde seg hjemme, og DNT ber alle respektere dette. Bruk av DNTs hytter skal unngås nå, det er kun ved nødstilfelle at disse skal brukes. Vi fraråder lengre turer i perioden fremover.

Nå er det nærtur som gjelder
DNT Sør ber alle om å følge helsemyndighetenes tiltak om å unngå fritidsreiser. Vent med hytte til hytte- turer og utsett planlagte langturer. Dette er ikke tiden for å tillegge redningsmannskap og helsetjenesten potensielt ytterligere belastninger. Ta heller en luftetur der du bor, men unngå steder med mye folk. Frisk luft, dagslys og bevegelse gjør godt, spesielt når dagene er snudd opp ned for oss alle!

Ta middagen med deg ut i hagen, skogen eller stranden. Tenn bål, lag pinnebrød eller gå en sti du aldri tidligere har gått.   

Gå gjerne til et turmål med turpostkasse, men vent med å skrive deg inn i boken. Last heller ned vår digitale turpostkasse SjekkUT. Her kan du sjekke inn på turmål digitalt, hele døgnet. Appen er gratis. Du finner tusenvis av nærturer på UT.no.

Støtt oss
For å ha et godt tilbud når dette er over, trenger vi mer enn noen gang at alle som har glede av DNT Sørs tilbud viderefører sitt medlemskap. Til deg som har et hjerte for naturen og som ikke er medlem - ditt medlemskap utgjør en stor forskjell og bidrar til at vi kan overleve vår 133 år lange historie og fortsette med å tilrettelegge norsk natur for alle.

Bli medlem i DNT


Informasjon om våre råd for perioden fra påske og fremover kommer i god tid, og alle frivillige som har oppdrag vil bli kontaktet.  

Følg med på dntsor.no for oppdateringer.