Sommerens flotteste turkatalog

Sommerens flotteste turkatalog ble lansert tirsdag 19. mars i landets KIWI-butikker og hos DNTs foreninger. 

- Vi i DNT håper at enda flere skal få muligheten til gode opplevelser i den fantastiske naturen vi har rundt oss. Enten du er ung eller gammel, helt fersk eller erfaren, om du ønsker å gå på tur i mange dager eller kun noen timer, forteller generalsekretær i DNT, Dag Terje Solvang.

Finn din favoritt – og meld deg på

Sommerens flotteste fellesturer er plukket ut for deg i DNTs nasjonale turkatalog. I denne finner du flotte opplevelser fra hele landet i ulike kategorier som spenner fra fersking til fjellsport. Turene har ulik startdato, varighet, nivå, pris og påmeldingsfrist. 

- Målet med katalogen er å inspirere flere til å oppleve norsk natur, gjennom fantastiske bilder og gode turbeskrivelser fra hele landet. Katalogen inneholder også gode råd om planlegging av turen og pakking av sekken, sier Solvang.

Du kan lese den her, eller  laste den ned her (pdf).

Tusenvis av turer med DNT
Har du funnet en tur du ønsker å gå, men som er fullbooket? Fortvil ikke! DNT tilbyr over  5000 andre turer og aktiviteter du kan melde deg på. 

DNT Sør er representert med 5 turer i årets turkatalog. Kom gjerne innom turbutikken og få med deg en katalog.

Vinn turutstyr, hytteovernattinger og gavekort!

Hvilken av turene i årets katalog drømmer du om å dra på? Fortell hvorfor på DNTs Facebookside fra 20. mars og vinn overnatting fra DNT, dagstursekk fra Bergans, buff fra Devold, sitteunderlag fra Kvikk Lunsj og gavekort fra KIWI! 
DNT kårer en vinner 5. april.


​​​​​​​Lykke til, og riktig god sommertur!

Introduksjonshelgen for jenter blir lagt til vakre Rågelåni
Introduksjonshelgen for jenter blir lagt til vakre Rågelåni Foto: Hanne C. Jensen

Skrevet av Mona Birkeland 19. mars 2019