Julegaven til den turglade

Har du en friluftsglad person du skal gi gave til? Eller en du vil motivere til å komme seg mer ut på tur?
I vår turbutikk finner du gaver som passer.
Her kommer 10 tips til hva du kan legge under juletreet: 

1. Et kart med invitasjon til tur
Vi har Sørlandets største utvalg av turkart, både for nærområdet og de fleste fjellområder. Hvorfor ikke kjøpe et kart knyttet til en tur som dere kan gjennomføre sammen? Legg gjerne ved en kartmappe som holder kartet tørt på tur.

2. Gnagsårsokken 
Disse er rett og slett geniale! Perfekt til bruk i støvler og sko for å forebygge og lindre gnagsår. 

3. DNT-Norgeskart
Nå kan du endelig få oversikt over alle DNT hyttene du har besøkt! Kartet kan brukes som inspirasjon for å finne nye hytter å besøke eller sette knappenåler på allerede besøkte hytter. Plakaten er laget i et kraftig materiale i størrelse 91 x 91 cm.

4. En god bok
Bøker kan inspirere og motivere. Vi har et godt utvalg av turbøker.

5. Turorientering 
Med turorientering kan du dra på tur når det passer for deg. Det er en fin måte å bli kjent med nye områder, og samtidige få øvd på bruk av kart og kompass. 

6. Nyttige saker og ting
I vår turbutikk har vi et bredt utvalg av nyttig turutstyr. Ta en titt på bildekarusellen under for gode tips. 

7. DNT sengetøysett
For de som ikke er helt fortrolig med å sove i lakenpose anbefaler vi sengetøysettet i silke. Det gir god komfort, større bevegelsesfrihet og veier kun 340 gram.

8. Ulltøy
Vi har et godt utvalg av ullbekledning fra Aclima, Devold og Icebreaker. Ull holder på varmen selv om det blir fuktig, regulerer temperaturen og tar lengre tid før det begynner å lukte vondt. Vi fører også Norsk Ullsåle som er perfekte i skoen og varmer kalde føtter på tur.

9. Turtøfler
Kjenner du noen som er opptatt av vekt når de skal på hyttetur eller trenger noen gode tøfler til å ha med på tur? Vi har lette og pakkvennlige tøfler fra RAB. Tøflene er isolert med  3M Cirrus™ som holder slitne og kalde føtter varme.

10. Medlemskap i DNT 
​​​​​​​Gi bort en gave som kan fylles med innhold hele året. I tillegg til flotte naturopplevelser gir medlemskapet rabatt på overnatting på DNTs hytter, mulighet for å være med på turer, kurs og andre aktiviteter, rabatt i turbutikkene, samt en rekke andre fordeler. I tillegg er du med å støtte arbeidet med å merke stier, vedlikeholde hytter og kviste løyper så vi kan ferdes trygt i fjellet. 

I vår turbutikk får du medlemsbeviset i fin innpakning. En ypperlig julegave! Hvis du ikke får tid til å komme innom, kan det gjøres HER

Skrevet av Kristina Humborstad 22. november 2019