Julegaven til den turglade

Har du en friluftsglad person du skal gi gave til? Eller en du vil motivere til å komme mer ut?

I vår turbutikk finner du gaver som passer. 

Her kommer 10 tips til hva du kan gi: 

1. Et kart med invitasjon til tur
Vi har et godt utvalg med kart, både for nærområdet og andre plasser. Hvorfor ikke kjøpe et kart og legge ved en planlagt tur som dere kan gjennomføre sammen? Med dette kan du også legge ved en kartmappe som gjør at kartet holder seg tørt på tur.

2. Gnagsårsokken 
Disse er rett og slett geniale! Perfekt til bruk i sko for å forebygge gnagsår og gir god demping. 

3. DNT-Norgeskart
Nå kan du endelig få oversikt over alle DNT hyttene du har besøkt! Den kan brukes som inspirasjon for å finne nye hytter å besøke eller sette knappenåler på allerede besøkte hytter. Plakaten er trykket i kvalitetspapir i størrelse 91 x 91 cm.

4. En god bok
Bøker kan inspirere og motivere. Vi har et godt utvalg med bøker, blant annet har vi fått inn «Hemmelige hytte».

«Boka er så godt skrevet, har så flotte bilder og fine historier, at den treffer midt i det eventyrlystne friluftslivshjertet. Størst er boka likevel som en hommage til det enkle friluftslivet. Kontrasten mellom disse nøysomme stedene og dagens overdådige livsstil, er umulig å ikke kjenne på. Og lengte etter.»
Fjell og Vidd.

I desember har vi medlemstilbud på "Kunsten å vandre" til 150 kr (veil. kr 398,-), og "Vandring i Setesdalsheiene" til 249 kr (veil. kr 398,-). 


5. Turorientering 
Med turorientering kan du dra på tur når det passer for deg. Det er en fin måte å bli kjent med nye områder, og samtidige får man øvd på bruk av kart og kompass. Vi har fått inn Skautrimmen og Søgne og Sogndalen for 2019. 

6. Nyttige saker og ting
I vår turbutikk har vi et bredt utvalg av nyttige saker og ting. Ta en titt på bildekarusellen under for gode tips. 

7. DNT sengetøysett 
Noen blir ikke komfortable i lakenposen, og foretrekker å ta med sengetøy. Sengetøysette gir god komfort, og gir deg større bevegelsesfrihet. 

8. Ulltøy
Vi har et stort utvalg av ullprodukter fra Aclima og Icebreaker. Ull holder på varmen selv om det blir vått, regulerer temperaturen og det tar lengre tid før det begynner å lukte. I år har vi fått inn ullsåler som er perfekte i skoen og varmer kalde føtter på tur.

9. Turtøfler
Kjenner du noen som er opptatt av vekt når de skal på hyttetur eller trenger noen gode tøfler til å ha med på tur? Vi har lette og pakkvennlige tøfler fra RAB. Tøflene er isolert med  3M Cirrus™ som holder slitne og kalde føtter varme.

10. Medlemskap i DNT 
​​​​​​​Gi et medlemskap i DNT til jul. Da gir du mulighet til et år fylt med friluftsliv og en gave som varer. I tillegg til flotte naturopplevelser gir medlemskapet rabatt på overnatting på DNTs hytter, mulighet for å være med på turer, kurs og andre aktiviteter, samt en rekke andre fordeler. I tillegg er du med å støtte arbeidet med å merke stier, vedlikeholde hytter og kviste løyper så vi kan ferdes trygt i fjellet. 

I vår turbutikk får du medlemsbeviset i fin innpakning og i tillegg DNT-nøkkelen som medlemmer kan deponere på. En ypperlig julegave! Hvis du ikke får tid til å komme innom, kan det gjøres på nett her

Skrevet av Kristina Humborstad 8. desember 2018