Kom deg ut-dagen søndag 2. september

Foto: Harald Flå

Nok en gang inviterer DNT til nasjonal turdag. Søndag 2. september ønskes små og store velkommen til DNT Sørs arrangementer på Hovden, Bragdøya i Kristiansand og i Mandal.

Vi i DNT Sør inviterer til lek, moro og gøye aktiviteter i nærmiljøet for familier og andre som har lyst til å være med på en fin utedag. Arrangementene er gratis, og alle ønskes velkommen! 

I Kristiansand inviteres store og små til Bragdøya for morsomme aktiviteter og konkurranser. Båt fra Lumber og Auglandsbukta fra klokken 11:00, arrangementet startet klokken 12:00 på Bragdøya. (Arrangementet er gratis. Pris for båttransport: Voksne 50,- Barn 25,-)

I Mandal kan man bli med på topptur i Hålandsheia. Utsikt, spising, lek og moro på toppen. Oppmøte i Hålandssvingen klokken 11:00

På Hovden fyrers det opp i bålpanna og vi legger ut en spennende natursti for små og store. Oppmøte på Hegni området, bak jernvinnemuseet, søndag 2. september klokken 12.00. Arrangementet er gratis og passer for barnefamilier med barn i alle aldre. 

Les mer om de ulike arrangementene, ta med deg familien og bli med! Vi gleder oss!


Skrevet av Mona Birkeland 21. august 2018