Nå kan du booke senger på flere av DNT Sørs hytter

På flere av DNT Sørs hytter kan du nå forhåndsbooke senger. Søk opp hytten du ønsker å overnatte på via ut.no, og klikk deg videre på bestill overnatting.

Det vil alltid være rom og senger som ikke kan forhåndsbookes, slik at om du ikke har gjort dette finner du en soveplass på hytta. Rom og senger er godt markert slik at du finner ditt reserverte rom og senger. 

Veien fra booking fram til sengen er din:

  • Medlemmer av DNT har rabattert pris. Medlemsnummer må oppgis ved bestilling.
  • Hvert rom og hver seng er nummerert. Forsøk å fyll hele rommet best mulig. 
  • Utskrift av kvittering for betalt opphold skrives ut og tas med på turen.
  • For at bookingen skal være gyldig må du komme frem til hytta før kl. 19:00 og kunne forevise bookingbekreftelse for oppholdet.
  • Skriv deg inn i protokollen på vanlig måte og betal for proviant osv. med betalingsapp eller betalingsfullmakt. Skriv i protokoll og fullmaktsskjema at du har forhåndsbetalt for selve overnattingen.
  • Ønsker du å avbestille; legg ved ordrebekreftelsen og send mail til mail.dntsor@dnt.no. Om endringen fører til refusjon; legg ved ditt kontonummer for tilbakebetaling. Se vilkår for bruk av DNT Sørs selv- og ubetjente hytter.

Tømmerstø og Gammeløya kan kun bookes via bestillingsskjema til oss, les mer om hytta og bestilling her.

Skoleklasser, lag og foreninger som ønsker å booke våre hytter må ta kontakt med oss på mail.dntsor@dnt.no eller tlf. 38 12 07 50.


Skrevet av Mona Birkeland 17. februar 2020