Vinnerbilde fra toppturcamp

Den nå sagnomsuste toppturcampen i Stavskar har nå fått kåret sine første vinnere av fotokonkurransen. Det var masse flotte bidrag og moro å se igjennom bildene. Det har vært sendt mailer fram og tilbake med drøftinger. Men avgjørelsen ble tatt lørdagskveld med en slalombrus hver og nøye gjennomgang.

Vinneren er Jørgen Ibsen med to bilder. Vi klarte ikke å velge et av bildene til Jørgen så han tar førsteplassen med to bilder. Bidragene til Jørgen hadde jamt over et veldig godt nivå. Det først vinnerbilde ser dere over. Juryen sin begrunnelse.  Vi liker at bilde viser hvor stort og bratt det er, en glad Leif i det gyldne snitt tråkker seg oppover i komplekst terreng. Vi falt for lys og fargene i bildet også.

Vinnerbilde 2 kan ses under. Juryens begrunnelse: Bildet er tatt fra slutten på et renne rønn hvor skikjører Thomas slipper på. Vi liker hvordan bilde viser renneformasjonen, begrensinger og muligheter skikjøreren har. Bilde setter oss inn i skikjørerens rolle. Det er bratt, det har vært smalt men åpner seg og en kan slippe på nedover. Pluss for fine diogonale linjer i bilde hvor alt går i samme retning.

Bilder fra toppturcamp Stavstkar 18
Bilder fra toppturcamp Stavstkar 18 Foto: Jørgen Ibsen

På andreplass som også blir premiert har vi Andreas Veiersted. Bilde kan ses under teksten. Juryens begrunnelse. Vi elsker hvordan vi kan se fjelltopper i det uendelige bakover i bilde, men vi ser to typer på vei til toppen fulle av forventninger. Bilde har så mye av det vi fikk på toppturcampen. Fint vær, mange muligheter og skikjørere som speider etter dem.

Både Jørgen og Andreas vinner hver sin Bergans Helium Pro 40 L sekk gitt fra Bergans.  Så nå blir framtidige toppturer enda mer fornøyelige med ny sekk. I den er det plass til mange nye opplevelser. Håper vi ser mange på toppturcamp til neste år også.

Bilder fra Dnt sør sin toppturcamp på Stavskar 2018.
Bilder fra Dnt sør sin toppturcamp på Stavskar 2018. Foto: Andreas Veiersted

Klikk her for å skrive tekst.

Skrevet av Sondre Rua Dokken 11. april 2018