Har du fornyet medlemskapet ditt?

Fra og med i år går DNT over til digitalt medlemskap. Dermed forsvinner det fysiske kortet, men fortvil ikke: det er lett å få tak i et gyldig bevis på at du er DNT-medlem.
Fra og med i år går DNT over til digitalt medlemskap. Dermed forsvinner det fysiske kortet, men fortvil ikke: det er lett å få tak i et gyldig bevis på at du er DNT-medlem. Foto: Sindre Thoresen Lønnes

Fra 1. januar 2018 er DNTs medlemskort digitalt. Det ble heller ikke sendt ut giro som tidligere og det har gjort at mange ikke har fått fornyet medlemskapet sitt. Les mer om nytt digitalt medlemsbevis og hvordan du betaler. Se også hvordan du kan få et fysisk medlemskort om du ønsker det.

Betaling

Betalte du medlemskapet for 2018 innen 15. desember 2017 fikk du automatisk en SMS som fungerer som medlemsbevis. (Hvis mobilnummeret ditt er registrert hos DNT, som du kan sjekke ved å logge inn på Min side.)

Dersom du ikke har fornyet ditt medlemskap kan du logge deg inn på Mine sider å betale derfra. Du kan også komme innom butikken i Gyldenløvesgate 2B så hjelper vi deg. 


Nytt medlemskort - slik går du fram: 

 • Last ned medlemsappen vår: 

  Har du en iPhone eller Android-telefon kan du enkelt få ditt digitale medlemskort via appen "DNT Medlem". Medlemskortet viser også familie- eller husstandsmedlemmer. Du må ha tilgang til internett når du logger på, for første gang, men etter dette fungerer medlemsbeviset uten dekning. 

  Appen kan du laste ned her:

  Apple AppStore (for iPhone)

  Google Play (for Android-telefoner)

 • SMS: Klikk deg inn her og skriv inn mobilnummeret ditt. (tjenesten krever at du allerede har registrert mobilnummeret ditt i vårt register.)
 • Digitalt medlemskort: gå inn her for å få medlemskort på telefonen.

Ønsker du et fysisk medlemskort? 

Gå inn på dnt.no/medlemsbevis eller ta kontakt med medlemsservice: 40001870 / medlem@dnt.no