Du inviteres til verdens største utebursdag søndag 21. januar

Foto: Eivind H. Kleiven

Søndag 21. januar fyller DNT 150 år! Dette feirer vi med utebursdager over hele landet!
Vi kombinerer utebursdagen og Kom deg ut-dagen, som er Norges nasjonale turdag med over 150 arrangementer over hele landet. Vi i DNT Sør inviterer til lek, moro og gøye aktiviteter i nærmiljøet for familier og andre som har lyst til å være med på en fin utedag. Arrangementene er gratis, og alle ønskes velkommen! 

Denne dagen har DNT Sør arrangementer i Kristiansand, på Evje og på Hovden. Alle arrangementene søndag 21. januar går fra klokken 12:00 til 15:00.

Kristiansand

I Kristiansand er arrangementet lagt til Bendiksbukta på Odderøya fra klokken 12-15. Vi stiller med tente griller og inviterer til gøye aktiviteter for alle.  - Barneløp - Vardebygging - Natursti - Hesteskokasting - mm.

Evje

På Evje legges arrangementet til Trollbakken ved Evje sentrum fra klokken 12-15. Her kan du blant annet prøve sykling på fatbike på snø, skihopping, natursti og mye annet moro. Husk hjelm da dette kreves til skihopping og sykling.

Hovden

På Hovden er det nyetablerte Barnas Turlag Hovden som står for moroa! Du finner de bak Hovden Fjellstoge fra klokken 12-15, søndag 21, januar. Der kan du prøve å sykle på fatbike på snøen, gå på truger, kose deg ved grillen eller teste en spennende natursti med ski på bena. 

Velkommen!

Skrevet av Mona Birkeland 11. januar 2018