DNT Sørs høstmøte med spenstig foredrag

Det årlige høstmøtet til DNT Sør arrangeres onsdag 8. november kl 18.00 på UiA i Kristiansand.

Basehopper Tom Erik Heimen kommer for å holde spennende foredrag for oss med spenstige bilder og video. Vi ser frem til gåsehud og sug i magen når Tom Erik står på scenen!

Vi ser også tilbake på året som har gått i DNT Sør, og ser frem mot neste år. Vi viser bildekavalkader med hovedfokus på Kvinen og serverer kaffe og kringle. 

Pris:
Kr 150,- 
Kr 100,- for studenter med gyldig studentbevis.

Dette dekker servering, inngang og foredrag. Betales kontant ved inngangen. Vi tar også Vipps!

Mer om foredraget: Drømmen om å fly

Tom Erik Heimen fra Molde, nå bosatt i Isfjorden midt mellom  Romsdalsalpene er en av verdens beste basehoppere. Tom Erik fikk en  klar drøm i tidlig alder. Drømmen hans var  at han skulle fly!!

Tom Erik lever og ånder for å bruke naturen i ulike element, hele året.  Han tar deg med på en opplevelsesreise utenom det vanlige. Han er en av få som kan leve av naturen.

Heimen har vært  sterkt delaktig i utviklingen av vingedraktflyving og utviklingen av basehoppingen siden 2000. Han er en av pionerene og frontfigurene innen miljøet på internasjonalt nivå. I dag har han mer enn 1700 hopp fra fjell.

Tom Erik har vært aktiv innen Tv, reklamefilmer, skifilmer og actionsportfilmer. Disse har gått verden rundt og vært god reklame for norsk natur.  I Norge er han godt kjent som en av de som fløy forbi resten av ekstremsportkollegaene i TV serien  Oppdrag Sognefjorden.

Tom Erik vil ta deg med på en spennende og fartsfylt reise om drømmer, motivasjon, naturglede, livsutfoldelse og kalkulert risiko.

Dette er et underholdningsforedrag som gir de fleste noe å prate om!

https://www.youtube.com/watch?v=CZG3nH_LYmU&t=34s

Skrevet av Mona Birkeland 23. oktober 2017