Foredrag med Himmeljegerne

Arrangement

Dato
1. november 2016 kl. 18:00 - 20:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer for
Alle
Turtyper
Arrangement, Foredrag, Funksjonshemmede, Dntsør, Utviklingshemmede, Uia, Himmeljegerne, #Himmeljegerne
Arrangør
DNT Sør
Turområde
Sørlandskysten (se kart)
Dette arrangementet er over!

Tirsdag 1. november inviterer DNT Sør til foredrag med Himmeljegerne. Et prosjekt som startet med to brødre, den ene psykisk utviklingshemmet, som sammen gjennomfører spennende turer og spreke ekspedisjoner. Kom og la deg inspirere av Himmeljegerne på UIA tirsdag 1. november klokken 18:00. Det er ingen påmelding, så her det førstemann til mølla som gjelder!

Aktivitet

Foredrag med Himmeljegerne

Tidspunkt

Tirsdag 1. november klokken 18:00

Sted

UiA. Auditoriet B1001 (inn hovedinngangen på UiA og til høyre, auditoriet ligger i enden av vrimlehallen)

Påmelding

Turen er åpen for alle og du trenger ikke melde deg på. Auditoriet har en begrensning, så det er «førstemann til mølla» som gjelder.

Pris

Pris: 250,- (150,- for studenter med bevis) Betaling i døra med kort eller kontanter. Vi oppfordrer de som betaler kontant til å ha like penger. 

Medlemskap

Du trenger ikke medlemskap i DNT for å komme på foredraget.

Passer for

Unge, voksne og eldre

Varighet

ca. 2 timer

 

Brødrene har sammen dratt på en 43 mils lang skiekspedisjon mellom Cambridge Bay og Gjoa Haven i Nordvest-passasjen. I 2014 fikk de med seg Simens bestevenn Mads som er blind på det ene øyet, har downs syndrom og podagra(leddgikt), på en 3 ukers kanoekspedisjon i Yukon, Canada. I 2016 la de ut på ny ekspedisjon, den gangen sammen med 2 nye gjester med spesielle behov på en 5 dagers skiekspedisjon i Jotunheimen, Norge. 

Lars Martin leder foredraget og støtter Simen og Mads, samt stiller spørsmålet: "Hva har egentlig Simen og Mads igjen for årene med trening og turer, både fysisk og psykisk?". Om det er god stemning i salen er ikke Simen og Mads fremmede for å avslutte foredraget med både muskel-flexing og luftgitar.

Se innslag fra sommeråpent.

Foredrag med Himmeljegerne

Tirsdag 1. november inviterer DNT Sør til foredrag med Himmeljegerne. Et prosjekt som startet med to brødre, den ene psykisk utviklingshemmet, som sammen gjennomfører spennende turer og spreke ekspedisjoner. Kom og ...