Nærturlederkurs

Kurs

Dato
5. september kl. 11:00 - 15:00
Alternative datoer

5. september 2022
13. september 2022
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Seniorer
Turtyper
Kurs, Turlederkurs, Nærturlederkurs
Arrangør
DNT Sør
Turområde
Hardangervidda, Jotunheimen, Sørlandskysten (se kart)
Turkode
K1722

Nærturlederkurset er for deg som ønsker en introduksjon til turlederrollen og er ny som frivillig eller for deg som allerede er aktiv og leder turer i nærmiljøet.Har du lyst til å bli  nærturleder? Eller har du allerede bidratt på turer og arrangementer, og ønsker mer kjennskap til nærturlederrollen? På dette 4-timerskurset får du kunnskap og øvelse i nærturlederrollen. Samtidig blir du DNT-godkjent turleder. 

Nærturlederkurset er et praktisk kurs som kvalifiserer til å lede turer i nærmiljøet der du er kjent og hvor folk bor. Det blir fokus på turlederrollen, turkunnskap, sikkerhet og ansvar. En godkjent nærturleder vil typisk kunne lede nærturer for turgrupper som senior, Tur På Dagtid, Nærtur for voksne, DNT Ung, Barnas Turlag, Trilletur som har enkle dagsturer på inntil 5 timer.

Kurset er gratis for DNT-medlemmer. Velg mellom kurs 5. eller 13. september. NB! Ved stor pågang vil allerede aktive turledere i DNT Sør bli prioritert.

Kurset er utendørs! Ta med en matbit og varme klær, og ha gjerne med litt ekstra i sekken. Oppmøte i Bendiksbukta på Odderøya i Kristiansand.

Vi ønsker at deltakere tar DNT sitt digitale Ambassadørkurs i forkant, men det er ikke et krav. Ambassadørkurset er obligatorisk for våre frivillige. Her lærer du mer om DNT's virksomhet, verdier og historie. Du kan lage bruker og registrere deg her https://signups.motimate.app/nb/org/dnt. Ønsker du hjelp? Kontakt Hanne i DNT Sør på 90188593 eller hanne.jensen@dnt.no - eller kom innom Tursenteret vårt.

 

 

Nærturlederkurs

Nærturlederkurset er for deg som ønsker en introduksjon til turlederrollen og er ny som frivillig eller for deg som allerede er aktiv og leder turer i nærmiljøet.Har du lyst til ...

Kontaktinformasjon: