Internasjonal tirsdagstur i Arendal

Fellestur

Dato
7. juni kl. 14:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Kvinner, Lavterskel, Dntsør, Flerkulturell, Nærtur, Invandrere
Arrangører
DNT Sør, Aust-Agder Turistforening , Afghanske Kvinnegruppen Arendal , Arendal Voksenopplæring
Turområde
Sørlandskysten (se kart)
Dette arrangementet er over!

I samarbeid med Arendal Voksenopplæring og Afghansk kvinneforening arrangeres denne våren ukentlig turgruppe. Denne turen er en del av DNT Sørs prosjekt "inkluderende friluftsliv" der vi ønsker å gi flere mulighet og lav terskel for å kunne møtes på tur. Gruppa gir en god anledning til å få mosjon, møte noen nye fjes og bli kjent med mennesker fra ulike kulturer. Vi tilpasser distansen etter de som er med og fokuset er på det sosiale. 

Vi møtes utenfor Arendal Voksenopplæring, ved inngangen til Spisestedet Vitenbiten. Turen vil vare ca 1,5-2 timer og avsluttes samme sted som den startet.

Turene er GRATIS!
Påmelding ikke nødvendig.

Bli gjerne med i Facebook-gruppen "Internasjonal turgruppe i Arendal"

Ønsker du å bidra som frivillig? Vi trenger flere turledere og frivillige til denne gruppen så hvis du kan tenke deg å bidra, ta gjerne kontakt med Anne Cathrine på telefon 99439379 eller e-post anne.cathrine.sorlie@dnt.no.

Internasjonal tirsdagstur i Arendal

I samarbeid med Arendal Voksenopplæring og Afghansk kvinneforening arrangeres denne våren ukentlig turgruppe. Denne turen er en del av DNT Sørs prosjekt "inkluderende friluftsliv" der vi ønsker å gi flere mulighet ...

Kontaktinformasjon: