Klart det går! - Hyttetur til Lakkenstova

Fellestur

Fra dato
12. august kl. 11:00
Til dato
14. august
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Funksjonshemmede
Turtyper
Fellestur, Fottur, Tilrettelagt, Hyttetur, Dntsør, Setesdalsheiane, Klartdetgår, Dnttilrettelagt
Arrangør
DNT Sør
Dette arrangementet er over!

Klart det går - Hyttetur til Lakkenstova

DNT Sør ønsker med Klart det går at flere med funksjonsnedsettelser skal bli ivrige brukere av naturen. Klart det går er turer som er tilrettelagt for deg som har behov for en hjelpende hånd og ledsaging. Les mer om Klart det går her.

Dag 1: Vi møtes i Gyldenløves gate 2b og tar felles minibuss opp til fjellet. Så går turen innover til hytta Lakkenstova. Vi går samlet og tar oss mange pauser på den ca 5km kilometer lange turen. Vel framme installerer vi oss på hytta, og lager en god middag. Her er det også mulig å prøve fiskelykken!

Dag 2: Hytta blir basen vår. Vi spiser frokost, lager niste og tar dagsturer i området. Vi tar en gjennomgang av muligheter på hytta og bestemmer sammen hva vi ønsker å gjøre. Ettermiddag og kveld blir det sosialt samvær og felles middag.

Dag 3: Vi spiser felles frokost og vasker oss ut av hytta før vi går tilbake til der busser henter oss, og kjører hjemover.

Ledsager: Har du behov for ledsager er denne med uten kostnad. Har du egen ledsager er det flott, men om du har behov for ledager så ta kontakt med oss så finner vi ut av det sammen. 

Tur

Klart det går! Hyttetur til Lakkenstova

Tidspunkt

Fredag 12.8 - søndag 14.08

Oppmøtested til turen

Gyldenløves gate 2B - DNT Sørs lokaler

Transport

Felles busstransport til og fra. 

Medlemskap

Denne turen krever ikke medlemskap i DNT, men DNT-medlemmer får rabatt.

Påmelding

Du melder deg på turen på denne siden oppe til høyre under "Meld deg på!". Ved påmelding bekrefter du at du har lest og akseptert DNT Sørs vilkår for turdeltagelse og betaling. 

Pris

Medlem i DNT 500 kr / ikke-medlem 750 kr.

Unge voksne (19-26 år): Medlem 400 kr / ikke-medlem 600 kr.

Prisen inkluderer overnatting, transport, middager, turledere, evt. ledsager, administrasjon. Frokost, niste, lunsj og snacks medbringes av den enkelte.

Turene i DNT tilrettelagt er subsudiert med tilskuddsmidler fra Bufdir, og SR-bank stiftelsen. Uten disse hadde dette ikke vært mulig å gjennomføre.

Har du lyst å delta på turen men har dårlig råd, kan du søke om økonomisk støtte. Ta i så fall kontakt med Ingrid(ingrid.roed@dnt.no).

Betaling

Betaling ved påmelding

Turkode

 

Gradering av turen

Les mer om gradering av DNTs turer her.

Middels. 

Denne turen er dessverre ikke tilrettelagt for rullende.

Informasjonsmøte

Vi kommer til å avholde et informasjonsmøte for alle som skal være med tur uken før avreise. Dato og klokkeslett kommer!

Utstyr

Pakkliste sommer
Turleder

 

Frode Hammer 

I forkant av påmelding er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss for spørsmål om turen, tilrettelegging, ruta, overnattingsstedene eller andre ting slik at vi sammen kan få en flott tur.

 

 

 

 

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Frode Hammer