Fjelltur med yoga til Kvinen

Fellestur

Fra dato
10. juni kl. 15:00
Til dato
12. juni kl. 19:30
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom
Turtyper
Fellestur, Fottur, Turkatalog2022_Yogatur, Fjellyoga
Arrangør
DNT Sør
Turkode
T1222

Bli med på yogatur i Sirdalsheiene hvor Kvinen turisthytte ligger i fantastisk fjell-natur og landskap. Dette er muligheten til å gi deg selv et pusterom i hverdagen og virkelig nyte tilstedeværelsen og egenpleie for kropp, sjel og sinn. Yogatur med DNT Sør byr på avslapping og turgåing i nydelig kombinasjon. Kvinen er en ny og flott hytte som virkelig er tilrettelagt for grupper.

Fredag 10 juni møtes vi for fellestransport til Sirdal og parkeringsplassen på Donsen. Det er ca. 3 timers kjøring, og vi ankommer derfor ca. klokka 18.00. Vi går da de ca. 7.5 km. på merket tursti inn til Kvinen. På tur inn til Kvinen skal vi bruke god tid, og fokusere på tilstedeværelse og informasjon om yoga. Vi vil gjennomføre noen yogaøvelser for lettere å sette fokus, og gi slipp på ukas kav og mas. På hytta vil  instruktøren fokusere på Yin yoga som er en rolig og myk praksis som roer kroppen og gir muligheten for god søvn.

Lørdag 11 juni. Vi startet dagen med morgenyoga. Da skal vi utfordres på forskjellige yogastiler med fokus på å løsne opp og skape energi i kroppen. Hovedfokuset blir Yang yoga som er den mer aktive delen. Vi bruker nærområdet og har forskjellige muligheter til å utnytte naturperler. Da gjennomfører vi yoga på tur, og turmål i nærområdet blir vurdert etter værforholdene. På lørdagskvelden vil vi fokusere på Yin yoga.

Søndag 12 juni: Vi starter dagen med morgenyoga og forskjellige stilarter, og vil ha fokus på å løsne opp, skape energi og balanse. På formiddagen vil instruktøren utfordre og gi instruksjon for de som har lyst til å prøve å stå på hender/hodet på en trygg måte. For de som ikke ønsker dette vil det bli gitt et alternativt opplegg med egentid og pusteøvelser. På tur tilbake til bilen vil vi ha en stopp med refleksjon og tanker på hvordan vi kan bruke yoga og pusteøvelser i hverdagen. Vi planlegger avreise fra Kvinen ca. kl. 14.00 og beregner ca. 2 timer før vi er på Donsen og p-plass. Da har vi 3 timers kjøring tilbake til Kristiansand, og vil være der ca. klokken 19.00-19.30.

 

Tur

Fjelltur med yoga til Kvinen

Tidspunkt

Fredag 10. juni - søndag 12. juni

Oppmøte på Esso Krossen kl. 15.00 for felles transport.
Kart over oppmøtested her.
Retur fra Kvinen søndag kl. 1400 og antatt ankomst Kristiansand ca. kl. 19.30

Informasjonsmøte

 

Tidspunkt: Torsdag 2. juni kl. 17.00 i DNT Sørs lokaler i Gyldenløvesgate 2 B i Kristiansand.

Er det noe du mangler til turen gis det 10% ekstra av medlemspris i DNT Sørs turbutikk fra informasjonsmøtet og frem til turstart. Oppgi navn og turkode når du handler hos oss.

Oppmøte/Transport

Vi kjører egne biler og legger opp til felleskjøring. Fint hvis deltakere kan opplyse om tilgang til bruk av bil ved påmelding.

Gradering/vanskelighetsgrad

Enkel/middels. Deltakere må kunne gå i ca. 2 timer med fjellsekk på ca 10-15 kg.

Husk

Følg DNTs pakkeliste for sommerturer.
Kart: Nordeca Setesdal Vesthei Sør 1:50 000

Pris

DNT medlem: 1900 kr

Ikke medlem: 2700 kr

Prisen dekker: Yogainstruktør, turledelse, overnatting på Kvinen og 2 felles middager. Transport kommer i tillegg. 

Hver deltaker ordner selv frokost og lunsj. Det er mulig å kjøpe dette fra proviantlageret på Kvinen. 

(Det kan forekomme prisendringer, DNT Sør forbeholder seg retten til å eventuelt endre pris.)

Dersom det kommer opp feil pris ved påmelding, kontakt oss på mail.dntsor@dnt.no så hjelper vi deg med påmeldingen. 

Betaling

Innbetales ved påmelding. Står du på venteliste, og blir flyttet opp som deltaker på turen må betaling av turen skje via nettbank eller i vår butikk.

Medlemskap

Denne turen er billigere dersom du er medlem i DNT. Er du ikke medlem kan du melde deg inn her, eller hos oss i Gyldenløvesgate 2 B i Kristiansand.

Minimum antall deltakere for gjennomføring av turen er 6, maks antall er 12.

Påmelding

Du melder deg på turen på denne siden oppe til høyre under "Påmelding".
(Viktig!: ved påmelding bekrefter du at du har lest og akseptert DNT Sørs vilkår for turdeltagelse og betaling.) 

Husk å bekreft påmeldingen i løsningen - din påmelding er registrert når du har mottatt en e-post som bekrefter dette. Sjekk også evt spam og søppelmailfilter dersom e-posten ikke kommer frem.

Turleder/instruktør

Turleder Einar Skarpeid, tlf. 41414130

Yogainstruktør Simi-Ann Solaas, tlf. 47042003

 

Dette er en fellestur med DNT Sør. Fellesturer er fjellturer for voksne, stort sett over flere dager med en eller flere turledere. Turene er gradert etter vanskelighetsgrad, og alt er tilrettelagt av dyktige DNT-godkjente turledere.

  

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Einar Skarpeid