Kurs i klassisk langrennsteknikk

Kurs

Dato
7. februar kl. 17:00 - 19:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Kurs, Skikurs, Skiteknikk, Teknikkurs, Langrenn
Arrangør
DNT Sør, Oddersjaa
Turkode
K0822
Dette arrangementet er over!

I samarbeid med Oddersjaa arrangerer vi ettermiddagskurs i klassisk langrennsteknikk for voksne.

Oppmøtested og tid:
 

 

 

Mandag 7. februar ved den nye tidtakerbua på Sandripheia fritidspark, rett ved skiskytterstadion. Man kan kan kjøre helt inn dit med bil. Om P-plass der er full, parker ved hoppbakkene og gå 250m.

Kurset starter kl 17.

Varighet:

 

 

Kurset er satt opp med varighet på 1,5 time, men regn en halv time i etterkant for å prøve ut og få gått litt sammenhengende på ski med «ny teknikk». Kursleder vil være til stede da også.

Påmelding:

 

 

Maks antall deltagere er 18. Deltagerne deles inn i grupper á maks 9 deltagere

Du melder deg på kurset på denne siden oppe til høyre under "Meld deg på!".
(Viktig!: ved påmelding bekrefter du at du har lest og akseptert DNT Sørs vilkår for turdeltagelse og betaling.) NB! Enkelte får opp feil pris ved påmelding. Hvis dette gjelder deg, så ta kontakt så hjelper vi deg med påmeldingen!

Husk å bekreft påmeldingen i løsningen - din påmelding er registrert når du har mottatt en e-post som bekrefter dette. Sjekk også evt spam og søppelmailfilter dersom e-posten ikke kommer frem.

Minimumsantall for gjennomføring av kurset er 6 deltagere.

Kursleder:

Jarle Ausland, Tlf 94521865 jarle2901@gmail.com

Program/tema:

 

 

 

Vi går gjennom de grunnleggende teknikkene i diagonalgang, staking og dobbeltak i klassisk langrennsteknikk. Individuell veiledning og oppfølging underveis og i etterkant.

Kurset passer bra for deg som har hatt ski på beina noen ganger før og som ønsker en bedre opplevelse av teknikken i langrenn når man går i oppkjørte spor.

Nødvendig utstyr:

 

Det er en fordel med felleski så man slipper stress med smøring, men det går også fint med smøring og et tips til dette får du på SMS dagen før.

Vanlige langrennski, klassisk, med staver og klær som gjør at du også kan stå stille litt.

DNT har laget en bransjestandard med en smitteverninstruks for aktivitet. Målet med dette er at du skal kunne trygt delta på våre aktiviteter med så lav smitterisiko som mulig.

Smitteverninstruksen har godkjenning og gjennomgang fra smittevernmyndigheter og DNT sin innleide smittevernkonsulent.

Les DNTs smitteverninstruks her

Kurs i klassisk langrennsteknikk

I samarbeid med Oddersjaa arrangerer vi ettermiddagskurs i klassisk langrennsteknikk for voksne. Oppmøtested og tid:       Mandag 7. februar ved den nye tidtakerbua på Sandripheia fritidspark, rett ved skiskytterstadion. ...

Kontaktinformasjon: