Ambassadørkurs

Kurs

Dato
15. september kl. 18:00 - 20:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Seniorer, Fjellsportinteresserte
Turtyper
Kurs, Organisasjonskurs, Ambassadørkurs, Frivillig
Arrangør
DNT Sør
Turkode
K0722

Har du lyst til å lære mer om DNT?

Enten du ønsker å bli turleder, bidra på dugnad eller bare er nysgjerrig, så er dette kurset for deg. Velkommen til en uforpliktende smak av DNT Sør og DNT!

I ambassadørkurset går vi gjennom verdigrunnlaget til foreningen, hvordan organisasjonen er bygget opp, hytte- og rutenettet, friluftslivsloven og allemannsretten slik at du kan være en god ambassadør for turistforeningen på oppdrag for oss.

Ambassadørkurset består av 2 deler:

Del 1: Digitalt kurs som du tar på egen hånd før del 2. Informasjon om hvordan du tar dette kurset får du ved påmelding. Denne delen gjennomfører selv når det passer deg.

Del 2: Fysisk møte hos DNT Sør. (Hvis ikke det lar seg gjøre å møtes fysisk pga smittesituasjonen, gjennomfører vi denne delen digitalt.) Denne delen av Ambassadørkurset arrangerer med jevne mellomrom. Du melder deg på den datoen som passer for deg. 

For å få ambassadørkurset godkjent må du ha gjennomført begge deler av kurset. Det er foreløpig kun mulig for oss å registrere kurset som godkjent på dem som er medlem i DNT, men ikke-medlemmer kan gjerne ta kurset.

Kurset er obligatorisk for alle som vil jobbe frivillig. Det er samtidig modul 1 av 4 i DNTs turlederstige

Aktivitet

Ambassadørkurs

Tidspunkt

Del 1 tas på egen hånd før del 2.

Del 2 finner sted hos DNT Sør i Kristiansand. Du melder deg på den datoen som passer best for deg. 

Oppmøtested 

DNT Sør, Gyldenløvesgate 2b, Kristiansand.

Medlemskap

Dette kurset er åpent for alle som er interessert i å være frivillig i DNT Sør. Om du ønsker å melde deg inn kan du gjøre det HER eller hos oss i Gyldenløvesgate 2 B i Kristiansand.

Påmelding

Meld deg på via knappen "Meld deg på". Husk å trykke på "fullfør påmelding".

Pris

Gratis

Turkode

K0722

Gradering 

Enkel

Smittevern

Kurset er tilpasses gjeldende smittesituasjon og arrangeres derfor fysisk ELLER digitalt avhengig av reglene på det tidspunkt.Det blir ikke mulighet til å delta digitalt på det fysiske møtet.

Kursholdere

Hanne C. Jensen 90188593

Jonny Grundeland 9768883

Velkommen!

 

Kontaktinformasjon: