Dugnadstur til Gaukhei

Dugnad

Fra dato
24. september kl. 08:00
Til dato
26. september kl. 18:00
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Dugnad, Vedlikeholdsarbeid,
Arrangør
DNT Sør
Turområde
Setesdalsheiane (se kart)
Turkode
D0220
Dette arrangementet er over!

Bli med på fin tur inn til Gaukhei for høstklargjøring av hytta. Det er mye ulikt arbeid som skal gjøres og vi fordeler oppgavene når vi har skaffet oss oversikt etter ankomst. Arbeidet består av renhold og rydding, telling av proviant, brannsikring, snekring etc. Ta gjerne med fiskestang, for kveldsfiske!

Turen går fra Langeid, med lunch på Tjønndalen. Videre noe bratt, men på fin sti mot Gaukhei. Turen er på ca 12 km og vi forventer bruke ca 5 timer inn.

Pakk lett sekk og ha gjerne med noe enkelt arbeidstøy. Du må ha med tørrmat, men middag og pålegg henter vi fra hyttas proviantlager.

Det kreves at du har erfaring fra å gå lengre turer i fjellet  (5-6 timer) med sekk. Turen inn til Gaukhei går fra Langeid og er på ca. 7 timer.

Ta med vind- og vandtett jakke og bukse, og bruk gode fjellstøvler. Se DNT pakkeliste sommer/høst.

Fremmøte ved Krossen bensinstasjon fredag 24 september kl. 08.00. Kjøring til Langeid (Setesdal). Felles kjøring avtales i forkant av turen.

Ta gjerne kontakt om du har spørsmål! Nye deltagere blir kontaktet i forkant av tur.

Meld deg på, dette er gøy.

 

Viktig informasjon:

Velkommen tilbake på tur!

DNT har nå laget en bransjestandard med en smitteverninstruks for aktivitet. Målet med dette er at du skal kunne trygt delta på våre aktiviteter med så lav smitterisiko som mulig.

Smitteverninstruksen har godkjenning og gjennomgang fra smittevernmyndigheter og DNT sin innleide smittevernkonsulent.

All aktivitet i DNT Sør vil kreve obligatorisk påmelding på dntsor.no. Vi vil ikke tillate påmelding mer en maks 20 personer på samme arrangement. Vi vil igjen dele inn i 5ér grupper som får hver sin veileder/turleder. Det vil ikke bli tillatt med felles mat/drikke og det vil blir svært begrenset mulighet for deling av utstyr. God håndhygiene og avstand til andre turdeltakere er essensielt i instruksen.

Les DNTs smitteverninstruks her

Dugnadstur til Gaukhei

Bli med på fin tur inn til Gaukhei for høstklargjøring av hytta. Det er mye ulikt arbeid som skal gjøres og vi fordeler oppgavene når vi har skaffet oss oversikt ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Turid Dyrstad