DNT Sør Aktivitetsskole fredag

Arrangement

Dato
13. august kl. 10:00 - 16:00
Passer spesielt for
Ungdom
Arrangør
DNT Sør
Turområde
Sørlandskysten (se kart)
Turkode
U0721
Dette arrangementet er over!

DNT Sør Aktivitetskole Tjortedal Mandal.

Hei, rett før skolen starter opp igjen vi DNT Sør arrangere 5 dager med aktivitetsskole på Tjortedal. Tjortedal ligger i Mandal nærmere bestemt Hålandsheia-stemmen friluftsområde og er ca en kilometer å gå fra parkering til hytta. Det vil være flere forskjellige aktiviteter og en har mulighet til å melde seg på for flere dager eller bare en. Dette er for dere som er 13 til 16 år. Aktivitetene vi skal ha er kano, sykling, bading, friluftsliv, tur og leik. Noen aktiviteter vi bli gjentatt flere ganger så om en er med på mandagen så kanskje det er samme opplegget på onsdagen. Følg derfor med på hva som står oppført på den dagen du melder deg på.

Dette er påmelding for fredag 13.8 og aktiviteten for denne dagen er 71 grader nord oppgaver, matlaging og andre aktiviteter.

Tidspunkt:

Fredag 13.8

Transport:

Gratis buss fra Kristiansand Rutebilstasjon klokken 0900 Møt opp klokken 08:50.

Mulig påstigning i Søgne, Tangvalll 09.20.

Gratis buss også fra Lyngdal med avgang kl. 0900. Møt opp kl. 0850.

Mulig påstigning ved Vigeland kl. 0925 og Mandal kl. 0945.

 

Returtransport:

Kl. 1600 fra Tjortedal (Daleveien).

Tjortedal - Søgne/Tangvall (kl. 1630) - Kristiansand (kl. 1650)

Tjortedal - Mandal (kl. 1610) - Vigeland (kl. 1630) - Lyngdal (kl. 1700).

 

VIKTIG! Meld i fra i kommentarfelt eller send egen e-post med beskrivelse av hvordan du kommer deg til Tjortedal (egen privattransport eller DNT Sør sin oppsatte busstransport). Du må melde hvor du ønsker påstigning og hvor du ønsker avstigning.

Påmelding

Du melder deg på turen på denne siden oppe til høyre under "Meld deg på!".
(Viktig!: ved påmelding bekrefter du at du har lest og akseptert DNT Sørs vilkår for turdeltagelse og betaling.) Minimumsantall for gjennomføring av turen er 10 deltagere. 

Husk å bekreft påmeldingen i løsningen - din påmelding er registrert når du har mottatt en e-post som bekrefter dette. Sjekk også evt spam og søppelmailfilter dersom e-posten ikke kommer frem.

Pris:

Gratis

Turleder:

Sondre Rua Dokken tlf 90724075 e-post sondre.rua.dokken@dnt.no

Aktiviteter:

Kano, sykkel, oppgaver og konurannser, tur og bading.

Viktig informasjon og pakkeliste:

Det er viktig at foresatte er innforstått med påmeldingen. Lurer du på noe, har spesielle allergier/behov, eller trenger mer informasjon så ta gjerne kontakt med DNT Sør på tlf: 38 12 07 50.

Viktig informasjon

DNT har nå laget en bransjestandard med en smitteverninstruks for aktivitet. Målet med dette er at du skal kunne trygt delta på våre aktiviteter med så lav smitterisiko som mulig.

Smitteverninstruksen har godkjenning og gjennomgang fra smittevernmyndigheter og DNT sin innleide smittevernkonsulent.

Les DNTs smitteverninstruks her

DNT Sør Aktivitetsskole fredag

DNT Sør Aktivitetskole Tjortedal Mandal. Hei, rett før skolen starter opp igjen vi DNT Sør arrangere 5 dager med aktivitetsskole på Tjortedal. Tjortedal ligger i Mandal nærmere bestemt Hålandsheia-stemmen friluftsområde ...