UNG PÅ TUR til Bakken gard (551)

Fellestur

Fra dato
28. mai kl. 08:00
Til dato
30. mai
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Ungdom, Utviklingshemmede
Turtyper
Fellestur, Fottur, Funksjonshemmede, Tilrettelagt, Lavterskel, Fersking, Ledsager, Ungdomstur, Ungpåtur
Arrangører
Stavanger Turistforening, DNT Tilrettelagt STF
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)
Turkode
551

Dette er årets første UNG PÅ TUR overnattingstur og vi gleder oss! Vi tar turen til Bakken gård i Lysefjorden. Bakken gård ligger i storslått natur mellom Bratteli og Songesand ved Lysefjorden. Gården er nylig totalrenovert, og er allerede blitt et yndet mål for fjellfolk i alle aldre.

På Bakken gård kan du nyte naturen i fred og ro, lek og aktiviteter på tunet, bading i elven eller prøve deg på turer i nærområdet. Vi legger til rette for å dele gruppen, for både lettere eller mer krevende turer. 

Vi reiser med båt fra Lauvvik til Bakken kai fredag ettermiddag. Oppmøte blir noe tidligere (mer infomrasjon kommer), og hjem fra Bakken kai med båten kl 16 på søndag ettermiddag.

Hvem er denne turen for?
Turen er tilrettelagt for ungdom (fra 16år) og unge voksne med lettere utviklingshemming, autisme eller annen kognitiv funksjonsnedsettelse. Dersom du har behov for hjelp i daglige gjøremål eller behov for ledsaging som innebærer kroppskontakt må du ta med egen ledsager - ledsager går gratis. Viktig at ledsager melder seg på.

Fra kaien til hytta er ikke langt, men kan være krevende med nedsatt syn eller balanse / styrke. Stien er bratt og steinete (cirka 400m, og med 180 høydemeter) men vi bruker den tiden det tar å komme oss opp!

Påmelding
Klikk på "Meld deg på!" knapp til høyre.  I tillegg, ber vi alle deltagere om å fylle ut deltagerskjema.
Ledsagere skal også melde seg på - bruk rabattkode LEDSAGER.

Planleggingsmøte
Dato kommer. Vi må sannsynligvis avholde dette over Teams eller lignende plattform.

Pris
Medlem i DNT 800 kr / ikke-medlem 1150 kr. Ledsager går gratis - bruk rabattkoden LEDSAGER ved påmelding.
Prisen inkluderer overnatting, transport, alle måltider, turledelse, evt. ledsager og administrasjon. Snacks medbringes av den enkelte. 
Turen er subsidiert med tilskuddsmidler fra Bufdir og Miljødirektoratet.
Har du lyst å delta på turen men har dårlig råd, kan du søke om økonomisk støtte. Ta i så fall kontakt med Beate (beate@stf.no, tlf 41402817).

Pakkeliste
Vi viser til DNTs pakkeliste for sommerturer. Trenger du utstyr til turen, anbefaler vi deg å stikke innom vårt tursenter på Kannik.  

Vilkår for deltakelse
For å delta på turen må du ha deltatt på en eller flere "UNG på TUR" torsdagsturer. Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i våre generelle vilkår.

Spørsmål?
Lurer du på om dette er noe for deg? Har du spørsmål ellers om turen? Ta kontakt med Beate Eikemo, beate@stf.no, tlf 41402817.

Medlemskap i DNT
På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer i DNT. Vi oppfordrer alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur.
Bli medlem i DNT!

Andre DNT Tilrettelagt turer og aktiviteter
Se www.stf.no/dnt-tilrettelagt og følg oss på Facebook. Hold deg oppdatert ved å abonnere på DNT Tilrettelagt Nyhetsbrev

 

UNG PÅ TUR til Bakken gard (551)

Dette er årets første UNG PÅ TUR overnattingstur og vi gleder oss! Vi tar turen til Bakken gård i Lysefjorden. Bakken gård ligger i storslått natur mellom Bratteli og Songesand ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Eirill Songstad Seim
  • Pål Skeggs
  • Morten Abrahamsen