Dugnadstur til Kvinen

Dugnad

Fra dato
2. oktober kl. 10:00
Til dato
4. oktober
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Seniorer, Fjellsportinteresserte
Turtyper
Dugnad, Vedlikeholdsarbeid, Vaske, Rydde, Snekre
Arrangør
DNT Sør
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)
Turkode
D0320
Dette arrangementet er over!

Bli med på tur kombinert med dugnadsarbeid på Kvinen. 

Turen inn starter fra Donsen og tar omlag 2,5 timer, noe avhengig av vær og føre. Deltakerne må være vant med å gå i fjellet, og må ha tidligere ha gjennomført turer med like lang varighet. Niste og drikke for turen inn må tas med.

Dugnadsarbeidet blir å gjøre klar hytta til vintersesongen. Dette inkluderer vask og rydding, opptelling av ved, utstyr og proviant. Det kan også være aktuelt å gjøre annet forefallende arbeid.  

DNT Sør dekker overnatting og mat på hytta. Reiseutgifter dekkes ikke.

 

Viktig informasjon: 

Velkommen tilbake på tur!

DNT har nå laget en bransjestandard med en smitteverninstruks for aktivitet. Målet med dette er at du skal kunne trygt delta på våre aktiviteter med så lav smitterisiko som mulig.

Smitteverninstruksen har godkjenning og gjennomgang fra smittevernmyndigheter og DNT sin innleide smittevernkonsulent.

All aktivitet i DNT Sør vil kreve obligatorisk påmelding på dntsor.no. Vi vil ikke tillate påmelding mer en maks 20 personer på samme arrangement. Vi vil igjen dele inn i 5ér grupper som får hver sin veileder/turleder. Det vil ikke bli tillatt med felles mat/drikke og det vil blir svært begrenset mulighet for deling av utstyr. God håndhygiene og avstand til andre turdeltakere er essensielt i instruksen.

Les DNTs smitteverninstruks her

Dugnadstur til Kvinen

Bli med på tur kombinert med dugnadsarbeid på Kvinen.  Turen inn starter fra Donsen og tar omlag 2,5 timer, noe avhengig av vær og føre. Deltakerne må være vant med å gå i ...