Hyttevaktkurs

Kurs

Dato
8. juni kl. 17:00 - 19:00
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Kurs, Temakurs, Hyttevakt
Arrangør
DNT Sør
Turområde
Sørlandskysten (se kart)
Turkode
K1420

Velkommen til DNT Sørs hyttevaktkurs. Dersom du skal være hyttevakt hos oss må du ha gjennomført ambassadørkurs eller hyttevaktkurs.

 Vi gir deg informasjon om DNT Sør slik at du kan være en god ambassadør for turistforeningen, og vi gjennomgår også oppgaver og rutiner for deg som skal være hyttevakt.

Gratis kurs. Meld deg på ved å klikke på knappen "meld deg på".

 Kurset arrangeres i DNT Sørs lokaler i Gyldenløvesgate 2 B, Kristiansand.

 

Viktig informasjon:

Velkommen tilbake på tur!

DNT har nå laget en bransjestandard med en smitteverninstruks for aktivitet. Målet med dette er at du skal kunne trygt delta på våre aktiviteter med så lav smitterisiko som mulig.

Smitteverninstruksen har godkjenning og gjennomgang fra smittevernmyndigheter og DNT sin innleide smittevernkonsulent.

All aktivitet i DNT Sør vil kreve obligatorisk påmelding på dntsor.no. Vi vil ikke tillate påmelding mer en maks 20 personer på samme arrangement. Vi vil igjen dele inn i 5ér grupper som får hver sin veileder/turleder. Det vil ikke bli tillatt med felles mat/drikke og det vil blir svært begrenset mulighet for deling av utstyr. God håndhygiene og avstand til andre turdeltakere er essensielt i instruksen.

Les DNTs smitteverninstruks her

Hyttevaktkurs

Velkommen til DNT Sørs hyttevaktkurs. Dersom du skal være hyttevakt hos oss må du ha gjennomført ambassadørkurs eller hyttevaktkurs.  Vi gir deg informasjon om DNT Sør slik at du kan ...

Kontaktinformasjon: