Langtur for voksne i Vegusdal

Fellestur

Dato
30. august kl. 10:00
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Voksne
Arrangør
DNT Sør
Turområde
Sørlandskysten (se kart)
Turkode
N0420
Dette arrangementet er over!

I perioden med sommertid arrangerer DNT Sør langtur for voksne den siste søndagen i måneden. Langturene er på minst 20 km og går i variert terreng. Alle disse turene er klassifisert som krevende.

Søndag 30.august er vi klar for ny langtur. Denne gangen går vi rundtur fra Vegusdal kirke på Engesland og går Kirkeveien - Futeveien - Kongeveien. Fremmøte på park&ride på Krossen kl 10:00 (det er på motsatt side av Rv9 i forhold til bensinstasjonen) Vi kjører felles derfra og opp til Engesland. Vi går fra Engesland kirke kl 11:00. Ta på deg gode sko (helst fjellstøvler) og kle deg etter dagens vær og værmelding. Du må ha med mat og drikke for å være en hel dag på tur. Tilsammen er turen på 24 km og den er klassifisert som krevende. Lurer du på noe kan du spørre ved å sende en SMS til turleder Øivinn Bruce på 916 98 650

Tur

Langtur for voksne i Vegusdal

Tidspunkt

Søndag 30. august klokken 10.00

Oppmøtested til turen

Fremmøte på park&ride på Krossen kl 10:00. (det er på motsatt side av Rv9 i forhold til bensinstasjonen) Se kart nederst her.
Vi kjører felles derfra og opp til Engesland.

Transport

Privatbiler

Medlemskap

du må være medlem i DNT for å være med på denne turen. MELD DEG INN HER eller hos oss i Gyldenløvesgate 2 B i Kristiansand.

Påmelding

På grunn av corona restriksjonene må du melde deg på denne turen i forkant. Det er og begrensning på hvor mange som kan være med.

Pris

Gratis

Turkode

N0420

Gradering av turen

Krevende

Utstyr

Mat og drikke for å være en hel dag på tur. Klær og sko etter dagens vær og temperatur

Turleder

Øivinn Bruce - tlf. 916 98 650

Viktig informasjon

Velkommen tilbake på tur!

DNT har nå laget en bransjestandard med en smitteverninstruks for aktivitet. Målet med dette er at du skal kunne trygt delta på våre aktiviteter med så lav smitterisiko som mulig.

Smitteverninstruksen har godkjenning og gjennomgang fra smittevernmyndigheter og DNT sin innleide smittevernkonsulent.

All aktivitet i DNT Sør vil kreve obligatorisk påmelding på dntsor.no. Vi vil ikke tillate påmelding mer en maks 20 personer på samme arrangement. Vi vil igjen dele inn i 5ér grupper som får hver sin veileder/turleder. Det vil ikke bli tillatt med felles mat/drikke og det vil blir svært begrenset mulighet for deling av utstyr. God håndhygiene og avstand til andre turdeltakere er essensielt i instruksen.

Les DNTs smitteverninstruks her

 

Gjennom hele året arrangeres kortere søndagsturer for voksne.
Turene legges ut på Facebook: DNT Sør Nærtur

Langtur for voksne i Vegusdal

I perioden med sommertid arrangerer DNT Sør langtur for voksne den siste søndagen i måneden. Langturene er på minst 20 km og går i variert terreng. Alle disse turene er ...