Langtur for voksne ved Kjåvann i Vennesla

Fellestur

Dato
31. mai kl. 10:00
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Voksne
Arrangør
DNT Sør
Turområde
Sørlandskysten (se kart)
Turkode
N0220
Dette arrangementet er over!

NB! Påmelding. Maks 14 deltagere.

I perioden med sommertid arrangerer DNT Sør langtur for voksne den siste søndagen i måneden. Langturene er på minst 20 km og går i variert terreng. Alle disse turene er klassifisert som krevende.

Søndag 31. mai kl 10:00 går vi fra Kjåvann og nordover om Nasbøvarden og opp til Lyngtjønnheia og en runde tilbake til Kjåvann. Her kan de som synes 13 km er langt nok avbryte turen. Dere andre kan være med en runde sørover om Moseidvarden. Hele turen blir på ca. 23 km. 

Pga smittevernhensyn må alle ta seg frem til Kjåvann i privatbil. Vi kan ikke ha samkjøring og vi oppfordrer nå dessverre heller ikke til kollektivtransport. Dersom du tilhører samme familie(smitteenhet) kan vi akseptere at dere kjører flere i samme bil.

Oppmøte på Kjåvann ved å kjøre R9 til Skarpengland og ta til høyre på FV454 eller du kan Kjøre om Vennesla da tar du FV454 til venstre i rundkjøringa ved Vennesla sentrum 

Ta på deg gode sko (helst fjellstøvler) og kle deg etter dagens vær og værmelding. Du må ha med mat og drikke for å være en hel dag på tur. Tilsammen er turen på 23 km og den er klassifisert som krevende. Lurer du på noe kan du sende en SMS til turleder Øivinn Bruce på 916 98 650

Mer informasjon på facebook: DNT Sør Nærtur

 

Tur

Langtur for voksne ved Kjåvann i Vennesla 

Tidspunkt

Søndag 31. mai klokken 10:00

Oppmøtested til turen

Oppmøte på Kjåvann klokken 10:00. Dit kommer du ved å enten kjøre R9 til Skarpengland og ta til høyre på FV454 eller du kan kjøre om Vennesla, da tar du FV454 til venstre i rundkjøringa ved Vennesla sentrum 

Transport

Privatbiler, vi oppfordrer ikke til samkjøring.

Medlemskap

Du må være medlem i DNT. Du får mange andre gode fordeler som DNT-medlem. MELD DEG INN HER eller hos oss i Gyldenløvesgate 2 B i Kristiansand.

Påmelding

Påmelding kreves

Pris

Gratis

Turkode

N0220

Gradering av turen

Krevende

Utstyr

Mat og drikke for å være en hel dag på tur. Klær og sko etter dagens vær og temperatur

Turleder

Øivinn Bruce - tlf. 916 98 650

Viktig informasjon

Velkommen tilbake på tur!

DNT har nå laget en bransjestandard med en smitteverninstruks for aktivitet. Målet med dette er at du skal kunne trygt delta på våre aktiviteter med så lav smitterisiko som mulig.

Smitteverninstruksen har godkjenning og gjennomgang fra smittevernmyndigheter og DNT sin innleide smittevernkonsulent.

All aktivitet i DNT Sør vil kreve obligatorisk påmelding på dntsor.no. Vi vil ikke tillate påmelding mer en maks 20 personer på samme arrangement. Vi vil igjen dele inn i 5ér grupper som får hver sin veileder/turleder. Det vil ikke bli tillatt med felles mat/drikke og det vil blir svært begrenset mulighet for deling av utstyr. God håndhygiene og avstand til andre turdeltakere er essensielt i instruksen.

Les DNTs smitteverninstruks her


Gjennom hele året arrangeres kortere søndagsturer for voksne.
Turene legges ut på Facebook: DNT Sør Nærtur

Langtur for voksne ved Kjåvann i Vennesla

NB! Påmelding. Maks 14 deltagere. I perioden med sommertid arrangerer DNT Sør langtur for voksne den siste søndagen i måneden. Langturene er på minst 20 km og går i variert terreng. ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Øivinn Bruce