Kom Deg Ut-dagen på Bragdøya

Arrangement

Dato
6. september 2020 kl. 12:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Barn, Ungdom, Seniorer
Arrangør
DNT Sør
Turområde
Sørlandskysten (se kart)
Turkode
A0620
Dette arrangementet er over!

Nasjonal turdag med DNT Sør på Bragdøya. Kom og prøv ut friluftslivet sammen med oss. Du kan blant annet bli med på kanopadling, orienteringsløp, natursti, robåter og mye annet gøy. Ta med deg familie og venner, og bli med på moroa!
 

Tur

Kom deg ut-dagen på Bragdøya

Tidspunkt

Søndag 6. september kl 12:00 - 16:00

Oppmøte

Bragdøya klokken 12:00

Parkering/Transport

Vi setter opp skyssbåt fra Lumber med MS Bragdøya. Den tar 60 passasjerer pr tur. Den vil da gå i henhold til rutetider kl. 11 og kl. 12 fra Lumber. Dersom ikke alle kommer med på oppsatte avganger vil den gå i skyttel frem og tilbake.

Også rutetid kl. 1000, men arrangementet og registrering åpner kl. 1200.

Retur med MS Bragdøya med avgang fra Bragdøya kl. 15 og kl. 16 i henhold til rutetidene. Dersom ikke alle kommer med på oppsatte avganger vil den gå i skyttel frem og tilbake.

Båttransporten koster 100 kr for voksne og 50 kr for barn. Det kan betales med Vipps, kort (egen kortterminal i styrhuset). Kontant ikke mulig pga smittevernregler.

Parkering på Lumber lengst vest og sør ved den store piren. Følg anvisning. IKKE parker foran Skyland og Leos!

Ta med redningsvest!  

Aktiviteter

Arrangementet har et rikt mangfold av aktiviteter; kanopadling, robåter, prøv fatbike, guidet vandretur?, natursti- og orienteringsløype, aktivitetsløype.

0 - 5 km avhengig av aktivitetsnivå!


Bragdøya kystlag stiller med kafé.

Husk

Mat og drikke etter eget ønske, kort til kafeen, sitteunderlag, sko og klær etter vær. Ta gjerne med eget fiskeutstyr. Badetøy dersom en frisk dukkert frister.

Pris

Arrangementet er gratis.
Pris for båttransport: Voksne 100,- Barn 50,-

Det kan betales med Vipps, kort (egen kortterminal i styrhuset). Kontanter ikke mul,ig av hensyn til smittevernregler.

Påmelding

På grunn av Covid-19 er det påmelding på Kom deg ut-dagen, dette er i forhold til dagens smittevern. Endringer kan forekomme. Du må innom informasjonen når du ankommer Bragdøya og registrere deg. Da får du et festivalarmbånd som deltakerbevis. 

Turleder

DNT Sør - 38 12 07 50 mail.dntsor@dnt.no

Passer for

Barnefamilier 

Varighet 

Ca. 3 timer

Viktig informasjon

Velkommen tilbake på tur!

DNT har nå laget en bransjestandard med en smitteverninstruks for aktivitet. Målet med dette er at du skal kunne trygt delta på våre aktiviteter med så lav smitterisiko som mulig.

Smitteverninstruksen har godkjenning og gjennomgang fra smittevernmyndigheter og DNT sin innleide smittevernkonsulent.

All aktivitet i DNT Sør vil kreve obligatorisk påmelding på dntsor.no. Vi vil ikke tillate påmelding mer en maks 200 personer på samme arrangement. Det vil ikke bli tillatt med felles mat/drikke og det vil blir svært begrenset mulighet for deling av utstyr. God håndhygiene og avstand til andre turdeltakere er essensielt i instruksen. Deltagelse på arrangement forutsetter at du er helt frisk og selvsagt symptomfri mtp feber, sår hals, hoste og rennende nese.

Les DNTs smitteverninstruks her

Kom Deg Ut-dagen på Bragdøya

Nasjonal turdag med DNT Sør på Bragdøya. Kom og prøv ut friluftslivet sammen med oss. Du kan blant annet bli med på kanopadling, orienteringsløp, natursti, robåter og mye annet gøy. Ta med ...

Kontaktinformasjon: