Kom deg ut dagen Trollbakken, Evje.

Arrangement

Dato
6. september kl. 12:00 - 15:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer for
Alle
Arrangør
DNT Sør
Turområde
Setesdalsheiane, Sørlandskysten (se kart)
Turkode
A0620
Dette arrangementet er over!

Nasjonal turdag med DNT Sør på Evje. Kom og prøv ut friluftslivet sammen med oss. Du kan blant annet bli med på sykling, skihopping, natursti og mye annet moro. Ta med deg familie og venner, og bli med på moroa!

Oppmøte i Trollbakken søndag 3 september klokka 12.00

Ta med mat og drikke. Klær til været den dagen.

Husk hjelm!!! Det kreves til skihopping og sykling. Det er er også krav til egne hansker på aktiviteten og egne skisko (langrenn) til hoppingen. Det kan værelurt med egne sykkel også, siden vi har bare et begrenset antall til utlån.

På grunn av Covid-19 er det påmelding på Kom deg ut-dagen, dette er i forhold til dagens smittevern. Endringer kan forekomme.

 

Viktig informasjon:

Velkommen tilbake på tur!

DNT har nå laget en bransjestandard med en smitteverninstruks for aktivitet. Målet med dette er at du skal kunne trygt delta på våre aktiviteter med så lav smitterisiko som mulig.

Smitteverninstruksen har godkjenning og gjennomgang fra smittevernmyndigheter og DNT sin innleide smittevernkonsulent.

All aktivitet i DNT Sør vil kreve obligatorisk påmelding på dntsor.no. Vi vil ikke tillate påmelding mer en maks 20 personer på samme arrangement. Vi vil igjen dele inn i 5ér grupper som får hver sin veileder/turleder. Det vil ikke bli tillatt med felles mat/drikke og det vil blir svært begrenset mulighet for deling av utstyr. God håndhygiene og avstand til andre turdeltakere er essensielt i instruksen.

Les DNTs smitteverninstruks her

Kom deg ut dagen Trollbakken, Evje.

Nasjonal turdag med DNT Sør på Evje. Kom og prøv ut friluftslivet sammen med oss. Du kan blant annet bli med på sykling, skihopping, natursti og mye annet moro. Ta ...