DNT Tilrettelagt - tur til lavvoen på Odderøya

Dette friluftsarrangementet er åpent for alle, men er spesielt tilrettelagt for mennesker med ulike funksjonsnedsettelser. På turkveldene blir det aktiviteter og naturopplevelser for voksne, barn og ungdom. Vi fokuserer på sosialt samvær, glede og kjærlighet til natur og friluftsliv. Alle kveldene avsluttes med samling rundt bålet med niste/kveldsmat og sang. 

Vi vil gjerne at utviklingshemmede har med venner og familie. NB! I hht Covid-19 smittevernregler må vi ha påmelding til arrangementet for både deltagere og ledsagere.

Aktivitet

DNT Tilrettelagt - tur til lavvoen på Odderøya

Tidspunkt

Mandag 8.juni fra 17.30-19.30

Oppmøte

På parkeringsplassen på Odderøya (ved Odderøyveien 41)

Mulighet for å parkere litt nærmere for dem som ikke kan gå hele veien ut til lavvoen ved Vaffelbua.

Aktiviteter

Gåtur, leker, bål og sang. Aktivitetene er tilrettelagt for alle.

Det er turledere og frivillige fra DNT, Midt-Agder Friluftsråd, NFU Agder og Kristiansand kommune som tar seg av organisering av aktivitetene. Vi er avhengig av at deltakerne kommer med ledsagere. Last gjerne ned vår FTU-app (Friluftsliv tilrettelagt for utviklingshemmede). Der finner du arrangementene og snakkeark. 

Varighet

17.30-19.30

Husk

Niste og drikke

Påmelding

Pga Covid-19 må vi ha påmelding. Begrenset antall plasser.

Pris

Gratis

Medlemskap

Det er hyggelig om du ønsker å bli medlem, men det er ikke et krav for å delta på disse arrangementene. Ønsker du å melde deg inn kan du gjøre det HER eller hos oss i Gyldenløvesgate 2 B i Kristiansand.

Passer for

Alle - uansett alder og funksjonsevne

Turleder

Hanne C. Jensen (90188593) og frivillige

Arrangementet er et samarbeid mellom DNT Sør, NFU Vest-Agder fylkeslag, Midt-Agder Friluftsråd og Fritidsenheten i Kristiansand kommune

Ut på tur, aldri sur! 

Vi sees!

 

 

DNT Tilrettelagt - tur til lavvoen på Odderøya

Dette friluftsarrangementet er åpent for alle, men er spesielt tilrettelagt for mennesker med ulike funksjonsnedsettelser. På turkveldene blir det aktiviteter og naturopplevelser for voksne, barn og ungdom. Vi fokuserer på ...

Kontaktinformasjon: