Avlyst DNT Tilrettelagt - tur til Helleviga - AVLYST inntil videre

Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Da mange deltagerne på DNT Tilrettelagt er i risikogruppen velger vi å være føre var. Vi avlyser derfor også arrangementet i mai.

Dette friluftsarrangementet er åpent for alle, men er spesielt tilrettelagt for mennesker med ulike funksjonsnedsettelser. På turkveldene blir det aktiviteter og naturopplevelser for voksne, barn og ungdom. Vi fokuserer på sosialt samvær, glede og kjærlighet til natur og friluftsliv. Alle kveldene avsluttes med samling rundt bålet med niste/kveldsmat og sang. 

Med mindre annet er spesifisert, er arrangementene i Helleviga i Søgne.  Vi arrangerer ca en gang i måneden. 

Vi vil gjerne at utviklingshemmede har med venner og familie. Det vil bli tilrettelagte aktiviteter for alle.

Aktivitetene vil variere avhengig av sesong og vær.

Det er turledere og frivillige fra DNT, Midt-Agder Friluftsråd, NFU og Kristiansand kommune som tar seg av organisering av aktivitetene. Vi er avhengig av at deltakerne kommer med ledsagere. Last gjerne ned vår FTU-app (Friluftsliv tilrettelagt for utviklingshemmede). Der finner du arrangementene og snakkeark. 

Alle som vil være med er velkommen! Gratis, ingen påmelding!

Arrangementet er et samarbeid mellom DNT Sør, Midt-Agder Friluftsråd, NFU Vest-Agder fylkeslag,Kristiansand Kommune og Fritidsenheten i Kristiansand kommune.

NB! Siste gang før sommeren drar vi til Odderøys - se informasjon her:

https://www.dnt.no/aktiviteter/116341/877104/ 

Aktivitet

DNT Tilrettelagt - tur til Helleviga

Tidspunkt

Mandag ca hver 4. uke fra 17.30-19.30

Oppmøte

På parkeringsplassen til Helleviga kl 17.30. Om noen har behov for å kjøre inn, vil det være mulig. Turene er tilrettelagt for bevegelseshemmede.

Aktiviteter

Leker, bål og sang.

Varighet

17.30-19.30

Husk

Niste og drikke

Påmelding

Ingen påmelding - alle er velkomne!

Pris

Gratis

Medlemskap

Det er hyggelig om du ønsker å bli medlem, men det er ikke et krav for å delta på disse arrangementene. Ønsker du å melde deg inn kan du gjøre det HER eller hos oss i Gyldenløvesgate 2 B i Kristiansand.

Passer for

Alle - uansett alder og funksjonsevne

Turleder

Hanne C. Jensen (90188593)

 

Ut på tur, aldri sur! 

Vi sees!

 

 

DNT Tilrettelagt - tur til Helleviga - AVLYST inntil videre

Dette friluftsarrangementet er åpent for alle, men er spesielt tilrettelagt for mennesker med ulike funksjonsnedsettelser. På turkveldene blir det aktiviteter og naturopplevelser for voksne, barn og ungdom. Vi fokuserer på ...

Kontaktinformasjon: