DNT Tilrettelagt. Tur til Helleviga

Dette arrangementet er over!

Dette friluftsarrangementet er åpent for alle, men er spesielt tilrettelagt for mennesker med ulike funksjonsnedsettelser. På turkveldene blir det aktiviteter og naturopplevelser for voksne, barn og ungdom. Vi fokuserer på sosialt samvær, glede og kjærlighet til natur og friluftsliv. Alle kveldene avsluttes med samling rundt bålet med niste/kveldsmat og sang. 

I første omgang vil arrangementene finne sted i Helleviga i Søgne.  Vi arrangerer turene en gang i måneden. 

Vi vil gjerne at utviklingshemmede har med venner og familie. Det vil bli tilrettelagte aktiviteter for alle.

Aktivitetene vil variere avhengig av sesong og vær.

Det er turledere og frivillige fra DNT, NFU, Midt-Agder friluftsråd og Kristiansand kommune som tar seg av organisering av aktivitetene. Vi er avhengig av at deltakerne kommer med ledsagere. Last gjerne ned vår FTU-app (Friluftsliv tilrettelagt for utviklingshemmede). Der finner du arrangementene og snakkeark. 

Alle som vil være med er velkommen! Gratis, ingen påmelding!

Det vil være arrangementer 16.september, 7. oktober og 4. november. Arrangementet er et samarbeid mellom DNT Sør, NFU Vest-Agder fylkeslag,Kristiansand Kommune, Fritidsetaten Vest og Midt-Agder friluftsråd

Aktivitet

DNT Tilrettelagt - tur til Helleviga

Tidspunkt

Mandag 7. oktober

Oppmøte

På parkeringsplassen til Helleviga kl 17.30. Om noen har behov for å kjøre inn, vil det være mulig. Turene er tilrettelagt for bevegelseshemmede.

Aktiviteter

Leker, bål og sang.

Varighet

17.30-19.30

Husk

Niste og drikke

Påmelding

Ingen påmelding - alle er velkomne!

Pris

Gratis

Medlemskap

Det er hyggelig om du ønsker å bli medlem, men det er ikke et krav for å delta på disse arrangementene. Ønsker du å melde deg inn kan du gjøre det HER eller hos oss i Gyldenløvesgate 2 B i Kristiansand.

Passer for

Alle - uansett alder og funksjonsevne

Turleder

Hanne C. Jensen (90188593)

 

Ut på tur, aldri sur! 

Vi sees!

 

 

DNT Tilrettelagt. Tur til Helleviga

Dette friluftsarrangementet er åpent for alle, men er spesielt tilrettelagt for mennesker med ulike funksjonsnedsettelser. På turkveldene blir det aktiviteter og naturopplevelser for voksne, barn og ungdom. Vi fokuserer på ...

Kontaktinformasjon: