Avlyst Grønn onsdag - AVLYST

Arrangement

Dato
22. april kl. 17:00 - 19:00
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Fjellsportinteresserte
Turtyper
Arrangement, , Byttedag, Bruktsalg, Grønntorsdag
Arrangør
DNT Sør
Turområde
Sørlandskysten (se kart)
Turkode
A0220
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst.

DNT Sør avlyser all aktivitet frem til 1. mai pga Koronaviruset. Les mer på dntsor.no

DNT Sørs Ung-gruppe er stolte av å være en motvekt til dagens kjøpepress innenfor friluftslivet! Vi mener at det absolutt ikke er nødvendig å kjøpe alt nytt.
Gjenbruk er fett, ikke sant?
Grønn onsdag er et tilbud for alle fra 0 til 100! Her kan du bidra til å gjøre friluftslivet grønnere og mer bærekraftig.

Har du en ryggsekk for mye? En litt for stor skalljakke? Eller kanskje et par fjellstøvler du aldri bruker? Da bør du ta de med på Grønn torsdag.
Grønn fredag er en nasjonal byttedag (som hos oss havner på en torsdag ;-) der du kan selge/gi bort friluftstøy og -utstyr du ikke trenger og samtidig gjøre noen skikkelig gode kupp.

DNT ung og POW Norge lanserte i fjor «Miljøvettreglene». Det er enkle tips til hvordan du kan drive med friluftsliv på en mer miljøvennlig måte. Enorme mengder sports- og friluftsutstyr kastes daglig, og vi ønsker å oppfordre til langtidsbruk av alle produkter som kjøpes.

Konseptet fungerer som følger:
1. Du kan GI BORT utstyr til noen andre som trenger det. Det vil bli ett gratis bord, og det som ikke blir gitt bort, leveres til noen som har bruk for det.

2. Du kan SELGE utstyret ditt ved å feste en solid lapp på utstyret (viktig at den sitter godt) med pris og telefonnummer, slik at kjøperen kan vippse deg penger. Du bestemmer prisen selv, og kan velge om du ønsker å være der på kvelden om en kjøper for eksempel skulle lure på noe vedrørende ditt produkt.

Du kan levere inn ditt utstyr til DNT Sørs tursenter fra 15. april og fram til Grønn onsdag 22. april Vi har åpent mandag - fredag 10-16, torsdag 10-17 og lørdag 10-15.
HUSK AT ALT TØY OG UTSTYR SOM LEVERES INN MÅ VÆRE RENT OG I GOD STAND.

Utstyr som ikke blir solgt må hentes innen lørdag 25. april. Resterende overskudd leveres til noen som har bruk for det. Det blir enkel servering, og god stemning.

Du er velkommen innom selv om du ikke har levert inn noe, det er masse flott som kan kjøpes!

Hvor: DNT Sør, Gyldenløvesgate 2 B, Kristiansand
Når: 22. april, kl. 17.00-19.00


Les mer om Grønn Fredag på dnt.no/grnn-fredag og miljøvettreglene på dnt.no/miljovett, og husk miljøvettregel nummer 2: Sats på opplevelser, ikke utstyr 💚

Grønn onsdag - AVLYST

DNT Sør avlyser all aktivitet frem til 1. mai pga Koronaviruset. Les mer på dntsor.no DNT Sørs Ung-gruppe er stolte av å være en motvekt til dagens kjøpepress innenfor friluftslivet! ...