Søndagstur (20-35 år) Vi går hjem! Mosby-UiA

Fellestur

Dato
31. mars kl. 11:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom
Turtyper
Fellestur, Fottur, Ungvoksen, 20-35
Arrangør
DNT Sør
Turområde
Sørlandskysten (se kart)
Turkode
NU0119

For alle i alderen 20-35 år! Bli med på søndagstur. I løpet av dagen går vi fra Mosby, over Skråstadsfjell (inkludert Den omvendte båt) og ned til parkeringen ved UiA. På veien tar vi en pause, lager mat på bål, og nyter utsikten.

Denne våren blir det en håndfull turer laget for deg mellom 20 og 35 år, hvor du kan være ute på tur med andre på din egen alder. Det blir mye kjekt selskap, fine opplevelser, og nye turvenner. Det er bare å møte opp, turene er gratis og har ingen påmelding.

Turen denne søndagen starter vi nær Mosby, ved Glattetre. Vi anbefaler at du tar bussen til turstart, da vi ikke kommer tilbake dit. Buss nr. 31. går fra byen, og stopper ved Glattetre. Her er også oppmøtested for turen. Vi starter rolig med noen høydemeter (200 meter de første 2 km), men når vi kommer opp til Skråstadfjell-platået vil det jevne ut. Oppe på platået er det litt småkupert, men turen vil ikke være spesielt krevende.

Siden turen er ganske lang, ca. 11-12 km, tar vi en god pause på veien. Da fyrer vi opp i et lite bål, og de som har med pølser eller annet godt kan grille det.  Det blir utsikt og kos før vi drar videre sørover. Føret vil bestemme tempo (det går senere om det er vinter på bakken), men vi regner med å være ved UiA mellom klokken 16 og 17.

Vi takker for turen ved parkeringsplassen på UiA, hvor det er gode muligheter for å ta buss eller bil hjem.

Tur

Søndagstur (20-35 år) Vi går hjem! Mosby-UiA 

Tidspunkt

Søndag 31.mars klokken 11:00

Oppmøtested til turen

Like ved busstoppet på Glattetre

Transport

Vi anbefaler buss, Nr. 31. går fra byen til Glattetre

Medlemskap

Du er hjertelig velkommen til å prøve en tur eller to, men blir du med på flere forventer vi medlemskap i DNT. Du får mange andre gode fordeler som DNT-medlem. MELD DEG INN HER eller hos oss i Gyldenløvesgate 2 B i Kristiansand.

Påmelding

Turen er åpen for alle og du trenger ikke melde deg på denne turen i forkant.

Pris

Gratis

Turkode

NU0119

Gradering av turen

Middels

Utstyr

Mat og drikke for å være en hel dag på tur. Ta gjerne med pølser eller annen god bål-mat, og kanskje noe varmt på termosen Klær og sko etter dagens vær og temperatur.

Det er også lurt å ha med sitte/liggeunderlag til bålkosen, og ei hodelykt om mørket skulle komme tidlig denne dagen.

Turleder

Lena Bekken – tlf 913 16 623

Søndagstur (20-35 år) Vi går hjem! Mosby-UiA

For alle i alderen 20-35 år! Bli med på søndagstur. I løpet av dagen går vi fra Mosby, over Skråstadsfjell (inkludert Den omvendte båt) og ned til parkeringen ved UiA. På ...

Kontaktinformasjon:

  • Lena Bekken
  • Tlf. 913 16 623