Grønn mandag

Arrangement

Dato
23. november kl. 17:30 - 19:00
Passer for
Alle
Turtyper
Arrangement, , Dntung, Bruktsalg, Gjenbruk, Byttekveld
Arrangør
DNT Sør
Turområde
Sørlandskysten (se kart)
Dette arrangementet er over!

Har du en delvis slitt ryggsekk? En litt for stor allværsjakke? Eller kanskje et par fjellsko du aldri bruker? 
Grønn mandag er en bytte og salgs kveld av friluftutstyr arrangert av DNT ung.  

Lever inn ditt brukte turtøy og turutstyr til DNT Sør allerede nå. Du velger selv om du vil selge det med Vipps eller bytte det i noe annet du trenger.

Konseptet fungerer som følger: 
1. Du kan BYTTE eller GI BORT utstyr til noen andre som trenger det. Lever inn noe og få muligheten til å bytte til deg utstyr du har bruk for. Ønsker du å gi bort uten å ta med deg noe er du selvsagt velkommen til det. 
2. Du kan SELGE utstyret ditt ved å feste en solid lapp på utstyret (viktig at den sitter godt) med pris og telefonnummer, slik at kjøperen kan vippse deg penger. Du bestemmer prisen selv, og kan velge om du ønsker å være der på kvelden om en kjøper for eksempel skulle lure på noe vedrørende ditt produkt. 

DNT ung og POW Norge lanserte i fjor «Miljøvettreglene». Det er enkle tips til hvordan du kan drive med friluftsliv på en mer miljøvennlig måte. Enorme mengder sports- og friluftsutstyr kastes daglig, og vi ønsker å oppfordre til langtidsbruk av alle produkter som kjøpes. 
mandag 23.november inviterer vi deg derfor til å bli med til å ta vare på miljøet ved å gi friluftsutstyr og -klær og et nytt liv! 

Du kan begynne å levere inn ditt utstyr til DNT Sør sitt tursenter fra 16 november og helt fram til arrangementet. Åpningstidene til tursenteret er mandag - fredag 10 -16, torsdag 10- 17 og lørdag 10-15. 
Husk at tøyet som leveres inn må være rent og i god stand. 

Utstyr som ikke blir solgt kan hentes innen onsdag 25.11. Resterende overskudd leveres til noen som har bruk for det. 

Arrangementet på facebook finner du HER.

Hvor: DNT Sør, Gyldeløvesgate 2 B
Når: 23.november 17.30-19.00


Husk miljøvettregel nummer 2: Sats på opplevelser, ikke utstyr 💚

Grønn mandag

Har du en delvis slitt ryggsekk? En litt for stor allværsjakke? Eller kanskje et par fjellsko du aldri bruker?  Grønn mandag er en bytte og salgs kveld av friluftutstyr arrangert av ...