Stisykling på Rekordfestiavelen lørdag

Fellestur

Dato
25. august 2018 kl. 13:00
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Fjellsportinteresserte
Turtyper
Fellestur, Sykkeltur, Stisykling
Arrangør
DNT Sør
Turområde
Setesdalsheiane (se kart)
Turkode
RFS218
Dette arrangementet er over!

Under årets Rekordfestival på Hovden blir det mulighet for å være med på stisykling både fredag og lørdag. Lørdag skal vi på ordentlig topptur med sykkel. Vi skal opp på Hovdenuten. Jeg skal ikke juge, det er ganske tungt opp og en hel del dytting, men det er desto bedre å sykle nedover. Det er bra kult å stå på den toppen med sykkel og nyte utsikten og vite at det som gjenstår nå er en sykkelturen ned. Vi følger ikke den merka stien men en annen sti som funker bra til vårt formål. Litt teknisk, men med god flyt. Oppmøte ved Breive heisen klokka 13.

Tur

 Stisykling i Setesdal

Tidspunkt

Lørdag 25 aug klokka 13.00

Oppmøtested til turen

Heisen på Breive se kart

Transport

Privatbiler, vi oppfordrer til samkjøring.

Medlemskap

Du er hjertelig velkommen til å prøve en tur eller to, men blir du med på flere er det fint om du melder deg inn i DNT. Du får mange andre gode fordeler som DNT-medlem. MELD DEG INN HER eller hos oss i Gyldenløvesgate 2 B i Kristiansand.

Påmelding

Gjør det til høyre på siden her.

Pris

Gratis

Turkode

RFS218

Gradering av turen

krevende

Utstyr

Sykkel, hjelm, litt verktøy og lappesaker, klær i forhold til vær. Det er alltid sjans for å bli møkkete. Kne og albuebeskyttelse om en har. Drikke og eventuelt snaks.

Kart

trailguide.net

Turleder

Sondre Rua Dokken 90 72 40 75

Stisykling på Rekordfestiavelen lørdag

Under årets Rekordfestival på Hovden blir det mulighet for å være med på stisykling både fredag og lørdag. Lørdag skal vi på ordentlig topptur med sykkel. Vi skal opp på ...